Gå til innhold

prolaps


siss1234

Anbefalte innlegg

Jeg er operert for prolaps to ganger, og har nå fått diagnosen for tredje gang. På grunn av dette er jeg blitt nødt til å slutte i min jobb som hjelpepleier. Prolapsen fører til korsryggsmerter og at jeg har fått rn nummenhet som strekker seg ned i venstre bein. Ofte gir dette mye krampe i øvre deler av lår og ned i benet, tretthet, vansker med å holde ryggen oppe og smerter om natten. Synes heller ikke at noen type smertestillende hjelder (etter at Celebra ble trukket fra markedet)Vil en ny operasjon kunne hjelpe for meg, eller må jeg leve med dette? Finnes det andre behandlingsmetoder, som f.eks trening?? Er selv i aktivitet og trening så langt det er mulig mht. helsen.Sissel 49år

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sikker på at celebra er trukket fra markedet? Har pasienter som bruker det. Vet at vioxx er det.

La gå at medikamentet ikke er trukket, men min lege har frarådet meg å bruke Celebra da det inneholder de samme virkestoffene som er i Vioxx.

Mitt hovedspørsmål rettet seg imidlertid mot om du tror en operasjon vil virke på meg en tredjegang, eller om det kan anbefale andre behandlingsmetoder som f.eks trening? Og eventuelt om du kan foreslå hvilke type trening som egner seg. Ved de to første operasjonene ble det ikke foretatt noen avstivning av de problematiske skivene (L4/L5) i ryggen. Kan avstivning være en mulig løsning?

Min siste diagnose etter MR er som følger:

”Asymmetrisk bukende skive L4/L5 mot venstre foramen, ligger an mot venstre L4-rot. Også bukende skive i nivå L5/S1 mot venstre, kan affisere venstre S1-rot. ”

Erfaringen min med allmennlegene samt spesialistene ved sykehuset som har vurdert min situasjon, er at de fleste enten er likegyldige til restitueringsperioden etter en operasjon, og ikke har kunnskaper om hvor jeg kan henvende meg for informasjon om opptrening. Jeg sliter nemlig med to diagnoser (bekhtrev) og har en svak rygg. Dette har gjort at jeg kun er henvist til hvile og medikamenter, noe som har vist seg å ikke fungere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...