Gå til innhold

Cyste etter spyttkjerteloperasjon


Siriuss1365380840

Anbefalte innlegg

Siriuss1365380840

Hei!Jeg var inne på sykehus og fikk fjernet en spyttkjertel på halsen (opp mot haken på høyre side)for et år siden. Etter operasjonen har jeg vært plaget med en cyste som kommer og går på samme sted som kjertelen var. Dette er en ufarlig syste, fikk jeg beskjed om da jeg dro på sykehuset for å sjekke dette. Men arrvevet som er rundt kjertelen som ble fjernet har laget en slags kapsel, som gjør at cysten føles hard og vond, og den gjør at allmenntilstanden blir betraktelig nedsatt/redusert når den vender tilbake. Er dette normalt? Og hva kan man gjøre for å unngå å få stadige tilbakevendende cyster?Må man tømme den? Operere på nytt (og fjerne denne kapselen som har dannet seg rundt hulrommet etter kjerteloperasjonen? Takk for tips og svar vedr dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nina Lindstad, spesialist i allmennmedisin

På meg høres det ut som om kanskje rester av spyttkjertlelen gjenstår? kan ikke helt skjønne at cysten skal gi nedsatt allmenntilstand selvom den blir hoven. kan det være en lymfekjertel du kjenner, eller som dukker opp ved siden av arrvevet? Dersom plagen skyldes cyste er nok eneste permanente løsning en operasjon, kan ikke komme på andre gode råd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...