Gå til innhold

DÅRLIG ALLMENNTILSTAND


norski

Anbefalte innlegg

Jeg er en kvinne som gjennom mange år har vært plaget med hodepine, vond nakke og rygg. I det siste er hodepinen blitt verre og jeg føler meg generelt i dårlig form. Er veldig trøtt tidlig på kveldene, og det gjør litt vondt ned gjennom brystkassen når jeg trekker pusten tyngre enn vanlig. Har hatt en del halsbrenning/ brystbrann. Begynte på Sykepleien nå i vinter, og har veldig vanskelig for å lære pga. konsentrasjonsproblemer, og det er blitt et problem for meg. Har vært en del hos både leger og på behandling, men føler at jeg ikke blir tatt på alvor. Begynner å bli litt bekymret fordi jeg føler at det er noe som ikke helt stemmer. Er det noen som kan svare meg på dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nina Lindstad, spesialist i allmennmedisin

Plagene dine er diffuse,kanskje er det stress-utløst? Har du prøvd å kontakte fysioterapeut for å få riktige nakke-/rygg-øvelser?. Har du sjekket synet? har du prøvd syrehemmende medisiner mot halsbrann? Nedsatt konsentrasjon kan være depresjon, men det kan også være vanlige sykdommer som lav blodprosent eller lavt stoffskifte eller hormon-forstyrrelser. Spiser du sunt, nok mosjon og søvn? Prøv evt ginseng-tilskudd og se om det hjelper. Viktig at du kommuniserer godt med legen din.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...