Gå til innhold

mavesyre ?


Sveta

Anbefalte innlegg

I 20 år, stadig oftere, har jeg en merkelig plage.Begynner med litt hodepinne, begynner å gulpe - behov for å rape. Det er høyre side i hoden jeg merker hodepine, føles som lett hjernerystelse. Blir slapp, kvalm mister kosentrasjon og har det veldig ubehegelig. Varer i flere timer. Når jeg har hatt dettte ordentelig ( kraftig ) tar 4 -6 dager før jeg er meg selv igjen. Kan ha det 20 ganger i uken eller i gang hver 14 dag. Begynner jeg å spise novalizid for mavesyre fort så pliere det å roe seg. Men ikke alltid. Litt pussig at jeg får vondt i høyre øye. Virker som det er betennelse i halve ansiktet. Fikk det nå igjen for noen timer siden slik at jeg nå kan skrive akkurat hvordan det føles. Puls 62. Min akder er 53 år.Tror det er rimelig lite heldig, men min lege har ikke klart å mene noe om dette. Kan du?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nina Lindstad, spesialist i allmennmedisin

Dette kan godt være en form for migrene. Halvsidig hodepine, kvalme, oppkast, med eller uten andre symptomer fra nervesystemet. Synes du kan høre med legen din om denne kan skrive ut en resept på migrene-middel, så kan du prøve det ved neste anfall. Dersom plagene øker på synes jeg legen din bør vurdere å ta et bilde av hodet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...