Gå til innhold

Hva er dette?


Lovemuffin

Anbefalte innlegg

Lovemuffin

Den seneste tiden har jeg oppdaget en liten kul nede ved roten av penis. Jeg har ikke tidligere vært seksuell aktiv, så da er vel kjønnsvorte utelukket. Men jeg er usikker på om det er en acne også, for det ligner ikke på en kvise. Jeg tenkte det kanskje var en vanlig vorte og prøvde å ta neglelakk på den i noen dager for å kvele den, men lite skjedde. Skal jeg satse på at den forsvinner av seg selv og hvis det kun er en vanlig vorte fins det visse kremer eller salve jeg kan påføre den så den forsvinner? For den er sjenerende! Den er litt øm å klemme på, så det kan kanskje være kvise.. men den er ganske stor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nina Lindstad, spesialist i allmennmedisin

Dersom det er vorter av noen type, er ofte øverste hudlaget ruglet. Kviser eller hovne talgkjertler sitter dypere, og huden er oftest glatt. Hoven talgkjertel er ganske vanlig i dette området. Dersom du klemmer forsiktig vil du kunne ane at kulen er fyllt med noe hvitt. Det kan også være en liten byll i underhuden; disse er ofte veldig ømme, huden rundt er rød. Disse vil ofte tømme seg sponant etter noen dager. Synes du kan se det hele an noen uker, ta kontakt med lege dersom det ikke roer seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...