Gå til innhold

Klumper som klør på pung/penis


sammy74

Anbefalte innlegg

Hei.. Jeg er en 30 år gammel mann som har fått noen klumper som klør intenst på pungen under penis. De klør ikke hele tiden men tidvis. Det er tilsammen 5-6 stk og mellom 5 og 10 mm i diameter og kan bli ganske store, som en peanøtt. En av klumpene er også over penis og ikke på selve pungen. Det er forøvrig ingen på selve penis. De gjør ikke vondt. Jeg fikk de første gang i november 04 etter å ha klødd intenst på innsiden av lårene en stund. Legen min fant ikke ut hva det var men etter å ha sjekket endel på nettet kom jeg fram til at det måtte være noe som skabb eller flatlus. Trass i at legen min benektet dette ansaffet jeg Nix krem og etter 3 behandlinger over en periode på 1 mnd gikk kløen på innsiden av lårene bort. Om det var tilfeldig eller det virkelig var Nix kremen som fikk de bort vet jeg ikke. Men klumpene på pungen gikk ikke bort og legen ga meg Dermovat 0,05. Kremen er meget effektiv og klumpene går bort. Men når jeg slutter å smøre på kommer klumpene igjen, på samme plass, og klør like dan. Jeg har fått ny time hos legen 16 juni og i mellomtiden prøver jeg nå dere. Så hva kan dette være?Det hører med til historien at jeg de siste årene har hatt flere forskjellige sexpartnere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nina Lindstad, spesialist i allmennmedisin

Synes ikke dette høres ut som noen sexuelt overført sykdom. Det er nok en form for eksem, men det er ikke vanlig i området.I og med at du har hatt problemet så lenge, og det kom tilbake etter en "eksem-kur", synes jeg at legen din kan vurdere en henvisning til hudspesialist. prøv å unngå gnisning mot området, og bruk intimsåpe, eks Lactacyd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...