Gjest MrPimmel Skrevet 6. juni 2005 Skrevet 6. juni 2005 Har kokt et par kg laks for å ha noen dager, er det best å la den ligge i krafta og sette den i kjøleskapet, eller helle ut krafta og la den ligge tørr? 0 Siter
Gjest MrPimmel Skrevet 6. juni 2005 Skrevet 6. juni 2005 Tørr i folie kanskje? Ja. Det var for fristende med kr 24,90 pr kg. Jeg slo til med en diger rusk på 4,5 kg rensket, og kokte en full kjele, ca halve rusken. Men nå er jeg aleine noen dager og må ete det sjøl. Tror jeg spiste opp en halvkilo med masse salat, taziki og kalde potetskiver med litt smør. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 6. juni 2005 Skrevet 6. juni 2005 Ja. Det var for fristende med kr 24,90 pr kg. Jeg slo til med en diger rusk på 4,5 kg rensket, og kokte en full kjele, ca halve rusken. Men nå er jeg aleine noen dager og må ete det sjøl. Tror jeg spiste opp en halvkilo med masse salat, taziki og kalde potetskiver med litt smør. Det høres kjempegodt ut! Jeg pleier å ha laks i ovn med smør på, salt og pepper, dill og sitronskiver. 0 Siter
Gjest MrPimmel Skrevet 6. juni 2005 Skrevet 6. juni 2005 Det høres kjempegodt ut! Jeg pleier å ha laks i ovn med smør på, salt og pepper, dill og sitronskiver. Hadde jeg ikke vært så mett, så hadde jeg blitt sulten! :-) puh 0 Siter
Vincent Skrevet 6. juni 2005 Skrevet 6. juni 2005 Jeg kommer innom på middag i morra. Har med pepperrot, hvitvin og "en lille". Passer det ved 6-tida? 0 Siter
Gjest MrPimmel Skrevet 6. juni 2005 Skrevet 6. juni 2005 Jeg kommer innom på middag i morra. Har med pepperrot, hvitvin og "en lille". Passer det ved 6-tida? Takk for tilbudet. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 6. juni 2005 Skrevet 6. juni 2005 Hadde jeg ikke vært så mett, så hadde jeg blitt sulten! :-) puh Du får prøve det en gang! Kraften blir god saus. 0 Siter
nanna Skrevet 6. juni 2005 Skrevet 6. juni 2005 Avkjøl den i kraften, ja. Da holder den seg saftigst. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.