Gjest M.Angelica Skrevet 8. august 2005 Del Skrevet 8. august 2005 Hvor får jeg kjøpt dette? Og hva er det egentlig? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Motisaz Skrevet 9. august 2005 Del Skrevet 9. august 2005 Tofu er laget av soyabønner, og er en fast klump med bønnemasse...eh kanskje litt dårlig formulert men men... Den ka skjæres i skiver eller terninger, haes i salat, gryteretter, stekes, på brødet etc. den kan brukes il omtrent alt. Du får den i helsekosten, i de fleste i allefall.Tofu har ganske kort holdbarhet, så det er mange steder som ikke tar inn så mye. Men den er helt ok å fryse. Desverre har ikke matbutikker beygnt å ta den inn enda. Velg den faste typen, ikke silke tofu. Den er myk, med en konsistens som karamellpudding. Og egner seg bste til baking smoothies ol. Dessuten får du den både som røkt tofu og marinert, Jeg foretrekker den faste naturelle, men vet mange syns tofu er litt smakløs hvis den ikke er marinert eller røkt. Bare spør hvis det er noe mer du lurer på 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest M.Angelica Skrevet 9. august 2005 Del Skrevet 9. august 2005 Tofu er laget av soyabønner, og er en fast klump med bønnemasse...eh kanskje litt dårlig formulert men men... Den ka skjæres i skiver eller terninger, haes i salat, gryteretter, stekes, på brødet etc. den kan brukes il omtrent alt. Du får den i helsekosten, i de fleste i allefall.Tofu har ganske kort holdbarhet, så det er mange steder som ikke tar inn så mye. Men den er helt ok å fryse. Desverre har ikke matbutikker beygnt å ta den inn enda. Velg den faste typen, ikke silke tofu. Den er myk, med en konsistens som karamellpudding. Og egner seg bste til baking smoothies ol. Dessuten får du den både som røkt tofu og marinert, Jeg foretrekker den faste naturelle, men vet mange syns tofu er litt smakløs hvis den ikke er marinert eller røkt. Bare spør hvis det er noe mer du lurer på Tusen takk for et informativt svar. Du skal ikke se bort i fra at det ramler inn flere =) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.