Gjest Halling Skrevet 10. august 2005 Del Skrevet 10. august 2005 Har noen prøvd? Hvilken type? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nepa Skrevet 10. august 2005 Del Skrevet 10. august 2005 Alle typer spekepølser kan fryses ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jada, så neida så.. Skrevet 10. august 2005 Del Skrevet 10. august 2005 Jeg tror både stabburets og gildes kan fryses med unntak av krydderpølsa.. Men det er viktig å pakke inn i sølvpapir og aldri legge dem i fryser'n før 1 sændag etter 2 fullmåne etter freddag. Bommer man på dette blir det haraball.. Lykke til med pølsefrysing og pølsespising! Server gjerne med majones på toppen, det samker digg! Gjerne lettmajones.. Den er det litt mindre fett i.. Akkurat som om det spiller noen rolle mht fettinnholdet i pølsa.. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Halling Skrevet 11. august 2005 Del Skrevet 11. august 2005 Jeg tror både stabburets og gildes kan fryses med unntak av krydderpølsa.. Men det er viktig å pakke inn i sølvpapir og aldri legge dem i fryser'n før 1 sændag etter 2 fullmåne etter freddag. Bommer man på dette blir det haraball.. Lykke til med pølsefrysing og pølsespising! Server gjerne med majones på toppen, det samker digg! Gjerne lettmajones.. Den er det litt mindre fett i.. Akkurat som om det spiller noen rolle mht fettinnholdet i pølsa.. Sukk. Fettet ble faktisk ganske klumpete og rart i danskepølsa etter frysing, og det var ikke noe godt i det hele tatt. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 12. august 2005 Del Skrevet 12. august 2005 Har prøvd med alle typer spekepølser, og det fungerer helt utmerket. Både ferske og vakumpakkede. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Halling Skrevet 12. august 2005 Del Skrevet 12. august 2005 Har prøvd med alle typer spekepølser, og det fungerer helt utmerket. Både ferske og vakumpakkede. Takk. Skal bruke pølse på frossenpizza, og trenger tips. Mulig det er best med mindre feite pølser? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.