Gå til innhold

Mageproblemer


minean

Anbefalte innlegg

Jeg har mye problemer med magen. Kan nesten ikke spise uten å få løs mage. Dette skjer spesielt hvis jeg spiser tung mat, men jeg har det vel nesten hver dag, tror jeg har hatt det i kanskje syv-åtte år. Var hos en ernæringsfysiolog eller noe sånt som sjekket meg for eventuelle allergier, men hun fant ingen. Hva kan det være som gjør det?

I tillegg har jeg blødninger ved avføring. Det er helt friskt blod, så jeg regner med at det kommer pga litt hard avføring. Har jeg hatt det en dag gjør det vondt å gå på do i en lengre periode etterpå. Smertene er så sterke at jeg helst vil gråte, men jeg vet jeg må for at det ikke skal bli enda verre. Hva kan det være? Dette har jeg også hatt i flere år, kanskje rundt to-tre. Jeg har ikke snakket med legen min om noen av delene.

Syens det er litt rart at jeg har problemer med både hard og løs avføring, har fått inntrykket av at det er vanelig med enten eller.Jente 24

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...