Gå til innhold

gamle brystinnlegg


Emma61

Anbefalte innlegg

Hei.

Pga. størrelse og form, fikk jeg lagt inn proteser i brystene, jeg tror det var i 82'. Er heller ikke sikker på om jeg har silikon eller saltvann. Dette var en operasjon som jeg fikk dekket av trygdeverket. Det oppstod komplikasjoner, og kroppen støtte ut den ene protesen. Det endte med at jeg måtte gjennom 3 operasjoner før det ble bra. Skjønt bra, arrene er veldig skjemmende og i de senere årene har jeg vært litt bekymret for at alt ikke er som det skal. Jeg kan ikke helt sette fingeren på hva som er galt, men brystene er vonde av og til og jeg har jo hørt at slike proteser ikke er evigvarende. Jeg har i tillegg vært plaget med ledd- og muskelsmerter og har spurt min fastlege om han tror det har noen sammenheng. Det tror han imidlertid ikke. Har du et råd til meg om hva jeg skal gjøre, hvis jeg skal gjøre noe? Er det for eksempel mulig å bytte ut de gamle innleggene med nye, og går det an å gjøre i samme operasjon? Jeg er 44 år og har født 3 barn etter at jeg fikk protesene, så naturligvis kunne det vært ønskelig å løfte litt samtidig. Hva tror du?

Mvh. Emma61

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Nye pupper - here I come

Proteser må skiftes ut med jevne mellomrom. Har hørt alt fra i underkant av 10 år til at de holder i 20 år. Og det er jo over 20 år siden du fikk fikset dette.

Ta deg en tur til en plastikk-kirurg.

De kan både legge inn nye proteser + løfte i en og samme operasjon. Jeg ble i hvertfall tilbudt begge deler. (Men hadde knapt nok noe som kunne løftes, så det holdt med innlegg:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest ella19999

Har selv pratet med leger om hvordan det skulle bli dersom man tar silikon og varigheten på disse innleggene. Svarene jeg har fått er at så lenge det ikke er noe galt eller man merker at noe har forandret seg, er det ikke noe vits å bytte dem, men dette gjelder jo de nye protesetypene, men syns du bør kontakte legen/kirurgen din og prate med han. Alltid bedre å være på den sikre siden :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...