Gå til innhold

Innfeksjon?


Basso

Anbefalte innlegg

Hei!

Min far fikk i juni et lite glasskår under høyre fot. Fikk opperert det ut etter mye fram og tilbake hos lege. Deretter ble foten bare verre og verre. Begge føttene er nå hovnet opp og har dype sår. Den ene stortåa ser ut som har kollbrann med en tynn svart skorpe og et sår under som ikke gror og blir større for hver dag. Har tatt et hav av prøver men legene finner ingen ting galt. Nå er det oktober og han kan nesten ikke gå samt har store smerter. Må vente 7 uker i sykehuskø, men hva kan legene gjøre når de ikke kan stille diagnose. Hva kan jeg gjøre? Finnes det private klinikker etc. som kanskje kan finne ut av dette. Legene tror vi må gå til hudspesialist, men alt blir bare spekulasjoner.

Hilsen rådløs og fortvilet sønn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bor i Oslo?

Oppsøk Oslo Akutten, det koster penger, men da får dere også HJELP!

Utenfor Oslo?

REIS TIL OSLOAKUTTEN

og eller forsøk igjen og igjen og igjen... mas og mas og mas - INNTIL DERE FÅR HJELP!

Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Per Helsing, hudspesialist

Hei,

dette blir nok vanskelig å gi spesifikt svar på, men dere bør nok finne en hudlege. Jeg vet ikke hvor du bor, men på denne adressen kan du finne hudleger etter fylke (se i ve marg); http://www.hudlegekontoret.no/

Det finnes tilstander innen hud som ikke er veldig godt kjent i de andre fagene. Uten å ha sett faren din, er det viktig å utelukke at dette er et immunologisk betinget sår, et sår som immunsystemet setter i gang. Infeksjon i begge ben som gir sår høres ikke sannsynlig ut. Det finnes en type sår vi kaller pyoderma gangrenosum, og dette er nok en type sår det vil være viktig å utelukke i din fars tilfelle. Noe nærmere er det vanskelig å si.

Ring de privatpraktiserende du finner på internettadressen over, eller snakk med fastlegen hans, og be ham finne en time på en sykehus poliklinikk hvis det finnes nær deg.

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...