Gå til innhold

Sår, trang forhud, rød og irriterende


Chris30

Anbefalte innlegg

Jeg har i de siste månedene oppkevd ekstrem tørr hud rund penis. Huden blir så tørr, at det dannes sår. Forhuden blir samtidig veldig stram, og når jeg trekker forhundet tilbake, dannes det ofte nye sår. Sårene er ytterst på forhuden. Jeg har også opplevd kløe og at penis blir rød. Hva er dette? Har vært hos lege, som ikke kunne konstatere noe som helst, og vedkomende anbefalte meg å bruke fuktighetskrem. Har prøvd Canesten, uten at dette har hjulpet. Tusen takk for svar!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

For det aller første: Kroppen vår, spesielt ikke den følsomme huden rundt kjønnsorganene,, er laget for alskens rare kjemikalier som finnes i såpe. De bakteriene og fettet som finnes naturlig i huden blir borte, og huden mister sin motstandskraft. Derfor, hvis du dusjer ofte og bruker mye såpe der nede, slutt med det. Det blir renest, penest og sunnest med kun rent vann! Hvis du føler det ikke blir rent nok med bare vann, bruk blå lactacyd av og til. Hvis du skal bruke noe krem, sørg for å bruke en veldig mild (og fet nå som du er så tørr) en, gå gjerne på apotek og spør de der så du er sikker på at det blir en hudvennlig en. Så, hvis det ikke er en kjønnsykdom, tror jeg at det blir bedre etterhvert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...