Gå til innhold

kan man bruke Primoteston for og få større penis?


oddb

Anbefalte innlegg

kan man bruke Primoteston for og få større penis?

ikke stor penis nokk og vil ha større jeg er 17år og den vokser for sakte...koster dette middelet mye? er det reseptfritt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Christian Anker, lege

Penis størrelse bestemmes først og fremst av arvelige egenskaper, og mangel på kjønnshormoner er sjelden av betydning. Seksuell interesse og lyst er et rimelig sikkert tegn på at produksjonen av de mannlige hormonene er i orden. Tendens til kviser i puberteten, hårvekst i underlivet og et gjennomført stemmeskifte styrker mistanken om normal hormonproduksjon. Tilskudd av Primoteston er i så fall ikke til hjelp.

Feilaktig bruk av dette preparatet kan i stedet begrense kroppens egen hormonproduksjon. Dette kan redusere kroppsveksten, svekke testiklene og i verste fall føre til varig sterilitet. Kviser og psykiske problemer er bivirkninger man også bør være oppmerksom på.

Det er sjelden at størrelsen på kvinnens skjede er avgjørende for om en mann trives i et parforhold. Av samme grunn betyr penis størrelse lite for de fleste kvinner. Årsaken er at skjeden er elastisk og tilpasser seg mannens lem. Skjeden er dessuten omgitt av muskulatur som hun kan bruke for å øke kontakten med sin partner. Hvis dere verdsetter hverandre, gir oppriktig uttrykk for dette og bruker god tid når dere er sammen, er muligheten for et tilfredsstillende seksualliv meget store.

Dersom du føler deg utrygg på hormonproduksjonen, kan lege din hjelpe deg med å avklare denne bekymringen ved en vanlig konsultasjon.

For en sikker vurdering av spørsmålet må du evt. rådføre deg med legen din.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...