Gjest batteri Skrevet 19. april 2006 Del Skrevet 19. april 2006 ...må man lage dette selv, eller selges det noe sted? da mener jeg brød uten alle disse 3 ingrediensene... har misstanke om candida allergi og vet det selges knekkebrød uten dette, men hva med vanlig brød?føler ikke jeg blir skikkelig mett ved bare å spise knekkebrød...vet noen?? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 20. april 2006 Del Skrevet 20. april 2006 Spør på helsekosten. Vollkornbrot (sånt mørkt tungt brød, selges ofte i plastpakke, ferdigskåret i syltynne skiver) kan kanskje ha noe for seg. Du må sjekke det nærmere, jeg er ikke sikker på ingrediensene. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.