Gå til innhold

Penis og vond blodåre.


jrbuster

Anbefalte innlegg

Har i over en uke hatt noe som ligner en blodåre 4-5mm under penishode som er blitt hard og noe øm rundt. Den strekker seg rundt ca halve penis. Det ser ut til at en 'blodåre' til begynner å få samme symtom, denne også i nærheten av penishode. Når jeg klemmer på 'blodåren' er den hard.Den kommer bedre frem når penis er errigert.Hva er dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nina Lindstad, spesialist i allmennmedisin

Er litt usikker på dette, men det kan høres ut som en såkalt "tromboflebitt", eller overfladisk årebetennelse, eventuelt "varice" dvs åreknute. Dette er ganske vanlig, og ufarlig på f.eks leggene, men har ikke erfaring med dette på penis. Årsaker til tromboflebitter dette kan være klemskader eller noe som vanskeliggjør tilbakestrømning av blod i venene. Hirudoid krem som masseres inn 2-4 g/dag ( reseptfritt ) kan lindre plagene. Du kan forsøke noen dager, men ta kontakt med fastlegen dersom ikke rask bedring. Dersom misfarging av hud, tegn til infeksjon, økte smerter, eller utflod bør du kontakte lege umiddelbart.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 16 år senere...

Jeg har også fått en tynn hard streng fra roten av penis som går på øversiden frem mot hudet hvor den drar seg mot undersiden. Den er litt øm når jeg tar på den. Kjennes både ved erigert og slapt lem. Prøvde Viagra for litt siden 4 ganger, har kommet etter det, men vet jo ikke om det har noen sammenheng.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...