Gå til innhold

Vondt i ryggen og spasmer


Dorthe

Anbefalte innlegg

Må bare klage. Har så utrolig vondt i ryggen på venstre side over korsryggen, klarer ikke å sitte eller sove. Har spist muskelavslappende og smertestillende men det hjelper ingenting. Det verste er at jeg må på jobben i morgen da jeg nettopp har vært sykemeldt i 8 uker.Dessuten har jeg kraftige spasmer i venstre benet, kommer ca hvert annet minutt og da er det i hvertfall umulig å sove. Har vært til utredning hos nevrolog men han finner ikke noe galt selv om han tydelig ser at det er noe som ikke stemmer. Nå blir jeg helt gal, vil bare sove. Hva kan dette være? Nevrologen sier at det tydligvis er en ryggmargsskade men han kan heller ikke se noe på MR-bilder. Hva mener legen her og er det noen andre som har vært borti noe lignende?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Paal Sand,lege.

Kjære Dorthe.

Det virker på meg som om du har vært gjennom en grundig utredning av ryggsmertene dine.Du har vært til MR av ryggen og blitt vurdert av en neurolog.Du har forsøkt de vanlige medisinene mot ryggplager.Det fremgår imidlertid ikke om du har vært behandlet hos fysioterapeut el.kiropraktor.Det er mulig at du også bør vurderes av en ortoped og/el.en reumatolog.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen Paal Sand,Allmenlege.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...