Gå til innhold

stiv nakke og rygg


Gjest fredrikke

Anbefalte innlegg

Gjest fredrikke

Hei jeg har i over en uke hatt stiv nakke og rygg. Jeg tror det kom av at jeg, samboeren og min sønn lå i en alt for liten seng og dermed lå anspent hele natten. sønnen min er 9 mnd. og må ofte sove i samme seng som oss for å få sove. problemet er at jeg blir ikke kvitt denne stivheten eller strekken. jeg har prøvd både tigerbalsam og en annen krem som skulle hjelpe mot muskelstivhet, men det hjelper lite. Lurer på hva jeg skal gjøre for det er blitt et handikap. Noen forslag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Paal Sand,lege.

Kjære stiv nakke og rygg.

Akutt kan plagene dine behandles med medisiner dvs.smertestillende/muskelavslappende evnt.i kombinasjon med betennelsesdempende.Hvis plagene blir langvarige kan du behandles med fysioterapi,kiropraktikk og/el.akupunktur.Ideelt sett bør selvfølgelig årsaken til plagene fjernes.Selvom det kan være svært vanskelig,må du forsøke å få gutten din til å ligge i sin egen seng.Hvis dere har råd til det,bør dere vurdere å kjøpe en ny seng.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen Paal Sand,Allmenlege.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...