Gå til innhold

endetarm


Gjest endetarm

Anbefalte innlegg

Gjest endetarm

Jeg har hatt veldig vondt i endetarmen i 3 uker. Jeg har vært hos lege og gått Xyloproct stikkpiller og salve, noe som ikke har hjulpet. Legen har ikke fått undersøkt meg skikkelig, spørsmål om hemorroider, fissur? Jeg skal ta proktoskopi i morgen, noe jeg ikke tror jeg klarer gjennomføre. Jeg har veldig store smerter etter avføring, press og sviing (vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg), opptil ca. 6-7 timer. Jeg kjenner ellers at jeg er øm,ubehag og synes jeg er stram ved åpningen på ve.side. Noe jeg ikke har nevnt til legen (kom på det i natt) er at jeg falt å slo meg ca 2 uker før jeg merket at jeg hadde vondt (på baken, noe jeg hadde glemt),men jeg minnes å huske dagene etter at jeg følte med litt stiv og litt øm, uten at jeg da tenkte noe mer på det. Hva kan dette være? Hvilke undersøkelser bør jeg ta? Er veldig takknemlig for svar da disse 3 ukene har vært, unnskyld uttrykket, jævlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Paal Sand,lege.

Kjære endetarm.

Det høres ut som om plagene din stammer fra endetar

men.Det er derfor viktig at du undersøkes grundig.Legen bør få kjenne i endetarmen med en finger og du bør til den nevnte

proctoscopien.Du kan få bedøvelse lokalt før disse undersøkelsene.Det er også mulig at dine plager skyldes brist el.brudd i halebenet etter fallet som du nevner.Dette vil som regel gå over etter en tid evnt.ved bruk av smertestillende.

Hvis en slik tilstand blir kronisk,kan den opereres.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen Paal Sand,Allmenlege.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...