Gjest Aina E Skrevet 6. september 2006 Del Skrevet 6. september 2006 Kan man bruke natron som erstatning for bakepulver?? Gir det bismak? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
....AV Skrevet 6. september 2006 Del Skrevet 6. september 2006 I utgangspunktet nei. Du erstatte natron med bakepulver men ikke omvendt. Dette skyldes at natron trenger surt miljø for å avgi gass, så hvis du har syrnede melkeprodukter i deigen/røren, kan du nok bruke natron i stedet for bakepulver. Smaken kan nok påvirkes, men ikke mye tror jeg. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Aina E Skrevet 6. september 2006 Del Skrevet 6. september 2006 I utgangspunktet nei. Du erstatte natron med bakepulver men ikke omvendt. Dette skyldes at natron trenger surt miljø for å avgi gass, så hvis du har syrnede melkeprodukter i deigen/røren, kan du nok bruke natron i stedet for bakepulver. Smaken kan nok påvirkes, men ikke mye tror jeg. Hm, så man kan ikke lage natron-brød i bakemaskin? He, he. Men tusen takk. Jeg prøver å få tak i gjærfrie oppskrifter til bakemaskin, men det var ikke lett. Jeg hadde en, men finner den ikke... Noen tips? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kaffepiken Skrevet 18. september 2006 Del Skrevet 18. september 2006 Jeg har noen ganger erstattet natron med bakepulver, og da har jeg hørt at man må ta to teskjeer bakepulver for å erstatte en teskje natron. Jeg har aldri prøvd å bytte ut bakepulver med natron da. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.