Gå til innhold

Natron-bakepulver


Gjest Aina E

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

I utgangspunktet nei. Du erstatte natron med bakepulver men ikke omvendt.

Dette skyldes at natron trenger surt miljø for å avgi gass, så hvis du har syrnede melkeprodukter i deigen/røren, kan du nok bruke natron i stedet for bakepulver. Smaken kan nok påvirkes, men ikke mye tror jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I utgangspunktet nei. Du erstatte natron med bakepulver men ikke omvendt.

Dette skyldes at natron trenger surt miljø for å avgi gass, så hvis du har syrnede melkeprodukter i deigen/røren, kan du nok bruke natron i stedet for bakepulver. Smaken kan nok påvirkes, men ikke mye tror jeg.

Hm, så man kan ikke lage natron-brød i bakemaskin? He, he. Men tusen takk.

Jeg prøver å få tak i gjærfrie oppskrifter til bakemaskin, men det var ikke lett.

Jeg hadde en, men finner den ikke...

Noen tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jeg har noen ganger erstattet natron med bakepulver, og da har jeg hørt at man må ta to teskjeer bakepulver for å erstatte en teskje natron. Jeg har aldri prøvd å bytte ut bakepulver med natron da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...