Gå til innhold

Europeeres dhimmistatus er stadfestet


keinstein

Anbefalte innlegg

Ghadaffi sier til media om Europa:

------------------------

De må betale kompensasjon for å ha utnyttet og plyndret vår rikdom. Vi forlanger 10 milliarder dollar årlig fra Europa for at afrikanere skal bli hjemme, sa Gaddafi under en markeringen av sjuårsdagen for Den afrikanske union lørdag.

Italias statsminister Romano Prodi, den eneste europeiske lederen til stede på møtet, sa at han hadde diskutert problemet den ulovlige innvandringen med Gaddafi.

– Jeg forklarte at innvandringen var både et europeisk og et afrikansk problem, ikke bare et italiensk problem, sa Prodi etter møtet.

Minst 200.000 afrikanere tar seg ulovlig inn i europeiske land hvert år, ifølge en FN-rapport fra 2006. 100.000 blir hindret i forsøket av politi eller kystvakt, mens mange andre mister livet i forsøket på å skaffe seg et nytt liv i den rike delen av verden.

(© NTB)

---------------------

Særlig SV syns sikkert det er helt i tråd med rettferdigheten. De har ingen historisk kunnskap om islamsk kultur, har et selvhatbilde som noen neppe har sett maken til. Gadaffi påstår å ha enorme summer til gode fra den vestlige sivilisasjonen, og glemmer elegant å ta med det muzzier i verden i 1200 år har plyndret, drept og underkuet med våpen og terror.

Da vil ikke den islamske verden eie en dritt om regnestykket skal settes opp. Bare India ville ta det meste og så vil den islamske verden sitte med gjeld til over moskèkuplene.

Det skal alltid, med venstresidas hjelp gjøres opp en vei, og da i islams favør.

Velkommen i dhimmienes rekker folkens.

Dhimmi=de som underkaster seg muslimene og aksepterer dem som det nye herrefolket og betaler skatt for bare å få lov å eksistere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...