Gjest Strawberryblonde Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 Hvor farlig kan det egentlig være å spise en boks med makrell i tomat som har best før dato august 04? Må jeg finne noe annet pålegg til min bittelitt sene frokost? 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 Jeg hadde IKKE spist den! Selv om det er hermetikk... 0 Siter
Gjest Strawberryblonde Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 Jeg hadde IKKE spist den! Selv om det er hermetikk... Crap. Ok. Jeg stoler på deg. :-) Jeg er egentlig veldig skeptisk til mat som har gått ut på dato, men jeg hadde så innmari lyst på... 0 Siter
Gjest pekka Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 huff, trodde et fly hadde styrtet jeg... pålegg ja, det haster jo 0 Siter
Gjest Strawberryblonde Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 Jeg hadde ikke spist den. Ok, det er vel det lureste. Flykræsjen er nå kastet, og ført opp på handlelisten som helt nødvendig innkjøp. 0 Siter
Gjest Strawberryblonde Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 huff, trodde et fly hadde styrtet jeg... pålegg ja, det haster jo Hehe...jeg var sulten. Litt uheldig tittel kanskje, men den fikk i alle fall oppmerksomhet. Og jeg fikk kjapt svar. 0 Siter
Gjest pekka Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 Hehe...jeg var sulten. Litt uheldig tittel kanskje, men den fikk i alle fall oppmerksomhet. Og jeg fikk kjapt svar. Ja det gjorde du Skriv likegodt opp 5stk makrell i tomat. 0 Siter
flisa Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 hermetikk er helt ufarlig om ikke boksen buler. 0 Siter
flisa Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 Crap. Ok. Jeg stoler på deg. :-) Jeg er egentlig veldig skeptisk til mat som har gått ut på dato, men jeg hadde så innmari lyst på... Lær dere dette først som sist: HERMETIKK går aldri ut på dato -men kan tape seg i smak. 0 Siter
Gjest Strawberryblonde Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 hermetikk er helt ufarlig om ikke boksen buler. Betyr det at jeg kan fiske den opp fra søpla igjen? 0 Siter
flisa Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 Betyr det at jeg kan fiske den opp fra søpla igjen? ja 0 Siter
flisa Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 Betyr det at jeg kan fiske den opp fra søpla igjen? Men ikke skyld på meg om du dør da 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 Lær dere dette først som sist: HERMETIKK går aldri ut på dato -men kan tape seg i smak. Spiller ingen rolle. Fisk som har stått i årevis spiser jeg ikke. Åkkesom. 0 Siter
Gjest Flystripa Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 *æsj* Du bor vel ikke _så_ langt unna butikken? 0 Siter
keinstein Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 Aluminiumboks holder noen år til over dato. Stikk nesa nedi, lukter det tran så smaker det ikke godt bare. Fettet i makrellen blir harskt, litt mer for hvert år, men ikke farlig. 0 Siter
keinstein Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 Dette er faktisk godt: Kok poteter mens du legger en åpnet boks med flykræsj oppå lokket til varming. Hell tomatsaus og fisk over når potetene er ferdig. Makrellen smaker mye bedre varm. En smårett. 0 Siter
Gjest Strawberryblonde Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 Dette er faktisk godt: Kok poteter mens du legger en åpnet boks med flykræsj oppå lokket til varming. Hell tomatsaus og fisk over når potetene er ferdig. Makrellen smaker mye bedre varm. En smårett. Seriøst? Det hørtes noe snodig ut, men jeg kan alltids prøve det neste gang jeg finner en gammel boks med flykræsj. 0 Siter
keinstein Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 Seriøst? Det hørtes noe snodig ut, men jeg kan alltids prøve det neste gang jeg finner en gammel boks med flykræsj. Det er bare kokt fisk med tomatsaus. Men vi låser fast synet på mat i spor som vi ikke vil forlate. Makrell i tomat skal være på brød, kaldt, basta. F eks tomater og agurk har ikke noe i et kjøleskap å gjøre, men likevel skal de være kalde. Kokt egg smaker mye bedre med romstemperatur, og holder seg lenge uten kjøling med skallet på. Men alt skal i kjøleskapet. Kald mat smaker ikke like godt som varm. 0 Siter
Gjest Strawberryblonde Skrevet 3. november 2006 Skrevet 3. november 2006 Det er bare kokt fisk med tomatsaus. Men vi låser fast synet på mat i spor som vi ikke vil forlate. Makrell i tomat skal være på brød, kaldt, basta. F eks tomater og agurk har ikke noe i et kjøleskap å gjøre, men likevel skal de være kalde. Kokt egg smaker mye bedre med romstemperatur, og holder seg lenge uten kjøling med skallet på. Men alt skal i kjøleskapet. Kald mat smaker ikke like godt som varm. "Kald mat smaker ikke like godt som varm." Akkurat det er jeg ikke helt enig i. Skjønner hva du mener, men det er masse som er bedre kaldt enn varmt. Greit nok at vi spiser ut i fra vane, men jeg merker at jeg heller vil spise ting jeg liker fra før av enn å venne smaksløkene mine til nye variasjoner. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.