Gå til innhold

FU : Dolernes favoritt-ost


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hun skrev den ikke i en setning.

Hun skrev:

*Brekke seg*

Det blir som:

*Ler*

Nei, det blir ikke som ler. Ler er presens og hun skulle brukt presens, brekker meg! Å brekke seg betyr noe helt annet...

*le*

  • Svar 67
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • hidi

    10

  • ShitDiddelyDo

    5

  • Lillemus

    4

  • keinstein

    3

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Ahhhaaaa....det glemte jeg. Fersk Mozzerella med bifftomat, roccula, spinklet med litt god olivenolje....YUMMI!

Prøv også med litt balsamio, ristede pinjekjerner og litt frisk basilikum.

Skrevet

Har ikke en favoritt, "alt til sin tid". Jeg er glad i både norvegia, feta, smøreoster, taffelost, nøkkelost, mozzarella, norzola/normanna, gräddost og brie.

Gjest annlovinda
Skrevet

Pultost.

Ja, men den er best når den er nypult! Eller når jeg er det!

He, he.

Skrevet

Ja, men den er best når den er nypult! Eller når jeg er det!

He, he.

Nei pultost er faktisk best når det er en god stund siden den ble pult:)

Skrevet

De ostene vi kjøper mest av, er norvegia eller annen husholdniingsost, jarlsberg, fetaost i krydderlake, ridderost.

Det er mange gode smøreoster også, særlig sånn som ser ut som den er rullet sammen med grønt krydder og hvitløk.

Skrevet

Hva heter de små runde røde greiene??

De om du må opne??? mmmmmm

uansett, det er min favoritt ost:P

Skrevet

Camembert! .- . . en loff og en flaske rødvin - da er jeg ikke te'snakkanes :)

Skrevet

For meg er tomater livsviktig! Det er bare såå godt...

Da må du smake loffskive med meierismør - majones - masse nypillede reker, skiver av bifftomater, skiver av hvitløk (ja, du leste rett) og pepper!

DU DÆVVER - så godt er det!

Skrevet

Hva heter de små runde røde greiene??

De om du må opne??? mmmmmm

uansett, det er min favoritt ost:P

Baby-bel eller noe. :)

Skrevet

Baby-bel eller noe. :)

Ja:) Baby -bel.. *sukk* skal tro om jeg må til butikken snart;)

Skrevet

Dette var en kødd. Du skulle komme med et saftig svar *glise*

Aha, jeg trodde denne tråden kom før den på meldinger jeg!

*rødme*

Så gi f*** i at jeg elsker mozarella da =p

Gjest murmeldyr
Skrevet

Synd at ingredienser og tillaging tar så lang tid.

_Så_ lang tid tar det vel ikke, hvis du ser bort fra at du må vente et halvt døgn på tomatene, som skal romtempereres. Det er jo bare å ha dem liggende i romtemperatur på forhånd.

:o)

Skrevet

Jeg klarer ikke å velge bare èn.

Jarlsberg, port salut, creme cherie, gorgonzola, camembert. Fullt ostebord her :)

Skrevet

_Så_ lang tid tar det vel ikke, hvis du ser bort fra at du må vente et halvt døgn på tomatene, som skal romtempereres. Det er jo bare å ha dem liggende i romtemperatur på forhånd.

:o)

Hverken tomater, agurk eller banananer skal være i kjøleskap, men folk legger dem der likevel.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...