villee Skrevet 13. november 2006 Skrevet 13. november 2006 I morgen blir det middag med laks, men hvordan steker jeg laksen? Må jeg ha mel og egg og sånt på den eller kan jeg bare steke den slik jeg steker kyllingfileer? Eller har noen en god rett som jeg bare kan blande sammen og putte i ovnen? Tips mottas med takk 0 Siter
thinkerbell Skrevet 13. november 2006 Skrevet 13. november 2006 legge den i folie og bake den i ovnen, evt steke den. Ikke bruk mel, evt litt sitron og oljer heller. 0 Siter
meg__123! Skrevet 13. november 2006 Skrevet 13. november 2006 du legger de i en ildfast form med en dæsj med creme fresh oppå om man vil. så setter man det i ovnen.. så kan man legge forskjellige grønnsaker i folie og legge i ovnen.. veldig godt 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.