morinor Skrevet 19. november 2006 Skrevet 19. november 2006 Jeg marinerte svinefilet i dag i en marinade bestående av olje,sitronsaft, hvitløk, friske urter + noe annet krydder. Kan jeg ta vare på denne i kjøleskap og bruke den om igjen om noen dager? 0 Siter
Velouria Skrevet 19. november 2006 Skrevet 19. november 2006 Om den har vært i kontakt med kjøttet så bør du kaste den, pga faren for kryssforurensning. Dersom det er noe som var til overs så kan du sikkert bruke det om et par dager, men ikke vent noe særlig lenger enn det. 0 Siter
morinor Skrevet 19. november 2006 Forfatter Skrevet 19. november 2006 Om den har vært i kontakt med kjøttet så bør du kaste den, pga faren for kryssforurensning. Dersom det er noe som var til overs så kan du sikkert bruke det om et par dager, men ikke vent noe særlig lenger enn det. Har vært i kontakt med kjøttet, ja... Det var derfor jeg nok tenkte den burde kastes. Burde ha latt være å bruke alt, for det var alt for mye egentlig. Ja, ja, da lærte jeg det til neste gang. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 19. november 2006 Skrevet 19. november 2006 Jeg ville ikke spart på den dersom den allerede har vært brukt. Om den er ubrukt (altså ikke har hatt kjøttet i seg), kan du fint spare den en stund. 0 Siter
tusseline Skrevet 19. november 2006 Skrevet 19. november 2006 Jeg bruker all marinaden til å steke i, jeg - men nå lager jeg den alltid selv. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.