pekkaline Skrevet 7. desember 2006 Skrevet 7. desember 2006 Skikkelig god å sprø svor har jeg aldri fått til. Er du ekspert? Tips mottas med smil Mine ribber får halveis lett bobler, men lite sprø..... 0 Siter
Gjest mij Skrevet 7. desember 2006 Skrevet 7. desember 2006 Det kommer ganske snart masse innslag med slike tips på en reklamefinansiert TV-kanal nær deg ;-) 0 Siter
pekkaline Skrevet 7. desember 2006 Forfatter Skrevet 7. desember 2006 Det kommer ganske snart masse innslag med slike tips på en reklamefinansiert TV-kanal nær deg ;-) aha!? Men navnet kan du kanskje ikke si? Lokaltv, er det reklamefinansiert? 0 Siter
Gjest mij Skrevet 7. desember 2006 Skrevet 7. desember 2006 aha!? Men navnet kan du kanskje ikke si? Lokaltv, er det reklamefinansiert? He-he, TV2 og TVNorge f.eks. :-) De har hvertfall vært lettere ekstreme på slike reklameinnslag fra f.eks matprat.no så du finner nok noe der også. 0 Siter
petter smart Skrevet 8. desember 2006 Skrevet 8. desember 2006 Jeg skjønner ikke at noen ikke klarer å få sprø svor. Jeg har laget ribbe minst 40 ganger og har aldri opplevd at svoren ikke ble sprø. Kjøp en feit ribbe med masse fett under huden. Støtt den opp med en tallerken under slik at fettet renner av under steking. Skjær dype kutt i sovren så fettet renner bedre av. Disse bør skjæres litt i under steking også (de kan tette seg igjen slik at fettet ikke renner av). Da kan du ikke unngå at svoren blir sprø. 0 Siter
Gjest mij Skrevet 8. desember 2006 Skrevet 8. desember 2006 Jeg skjønner ikke at noen ikke klarer å få sprø svor. Jeg har laget ribbe minst 40 ganger og har aldri opplevd at svoren ikke ble sprø. Kjøp en feit ribbe med masse fett under huden. Støtt den opp med en tallerken under slik at fettet renner av under steking. Skjær dype kutt i sovren så fettet renner bedre av. Disse bør skjæres litt i under steking også (de kan tette seg igjen slik at fettet ikke renner av). Da kan du ikke unngå at svoren blir sprø. 40 ganger? Er du så gammal? ;-) 0 Siter
pekkaline Skrevet 8. desember 2006 Forfatter Skrevet 8. desember 2006 Jeg skjønner ikke at noen ikke klarer å få sprø svor. Jeg har laget ribbe minst 40 ganger og har aldri opplevd at svoren ikke ble sprø. Kjøp en feit ribbe med masse fett under huden. Støtt den opp med en tallerken under slik at fettet renner av under steking. Skjær dype kutt i sovren så fettet renner bedre av. Disse bør skjæres litt i under steking også (de kan tette seg igjen slik at fettet ikke renner av). Da kan du ikke unngå at svoren blir sprø. Jeg har aldri kuttet opp mens den steker, skal jammen røve Foresten så kler du navnet ditt. Jo vi er nok noen som ikke får det til, hvorfor lager de program om det ellers tro? Tusen takk for tips! 0 Siter
petter smart Skrevet 11. desember 2006 Skrevet 11. desember 2006 40 ganger? Er du så gammal? ;-) Har allerede tilberedt ribbe 3 ganger i år, og det blir nok en gang eller to til før jul. Og kanskje noen etter jul. Det er jo bare tull at ribbe kun skal spises på julaften :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.