Gjest ChiengMai Skrevet 8. desember 2006 Skrevet 8. desember 2006 Lagde risengrynsgrøt i går, og det er masse igjen. Er det noen som har en god og _utprøvd_ oppskrift på rislapper? Har ikke laget det på aldri så mange år, men syns å huske at det var godt. 0 Siter
Gjest mandolina Skrevet 8. desember 2006 Skrevet 8. desember 2006 Riskrem med kirsebærsous er mye bedre. Hilsen 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 8. desember 2006 Skrevet 8. desember 2006 Riskrem med kirsebærsous er mye bedre. Hilsen Joda, men sida vi harriskrem oftere enn lapper, så vil jeg lage lapper i dag. :-) 0 Siter
Gjest Mandolina Skrevet 8. desember 2006 Skrevet 8. desember 2006 Joda, men sida vi harriskrem oftere enn lapper, så vil jeg lage lapper i dag. :-) God appetitt! Hilsen 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.