Orio Skrevet 11. desember 2006 Skrevet 11. desember 2006 Har lest her inne at en del av dere lager krydderoljer selv, og at det blir mye bedre enn når du bare krydrer maten på vanlig måte. Er det noen som har noen tips til meg? * Hvor lenge må den stå før den kan brukes? * Hvor mye krydder til hvor mye olje? * Hvilken olje er best å bruke? * Hvor lenge holder den? Jeg hadde tenkt å prøve en med basilikum og hvitløk, en med chili og kanskje noe annet? Og så lurer jeg på å prøve en med sitron. Er det noen som har prøvd det? Noe jeg kan bruke sammen med sitron? Hva kan det egne seg til? Steke fisk og kylling, men dessert/søte ting også? 0 Siter
flisa Skrevet 11. desember 2006 Skrevet 11. desember 2006 Huff . jeg fikk sånn olje av venninna mi - men tørkede tomater og noe annet rart på - -det står bare i kjøleskapet - aner jo ikke hva jeg skal bruke det til *flaut* Sikkert som dressing på salater -men jeg gidder ikke lage mat om dagen som krever salat. Og steke gjør jeg med raps-olje. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.