Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har lest her inne at en del av dere lager krydderoljer selv, og at det blir mye bedre enn når du bare krydrer maten på vanlig måte.

Er det noen som har noen tips til meg? * Hvor lenge må den stå før den kan brukes? * Hvor mye krydder til hvor mye olje? * Hvilken olje er best å bruke? * Hvor lenge holder den?

Jeg hadde tenkt å prøve en med basilikum og hvitløk, en med chili og kanskje noe annet? Og så lurer jeg på å prøve en med sitron. Er det noen som har prøvd det? Noe jeg kan bruke sammen med sitron? Hva kan det egne seg til? Steke fisk og kylling, men dessert/søte ting også?

Skrevet

Huff . jeg fikk sånn olje av venninna mi - men tørkede tomater og noe annet rart på - -det står bare i kjøleskapet - aner jo ikke hva jeg skal bruke det til *flaut*

Sikkert som dressing på salater -men jeg gidder ikke lage mat om dagen som krever salat. Og steke gjør jeg med raps-olje.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...