Gjest Bananspiser Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Min kollega er av typen som legger seg opp i alt og hun blir helt sprø av at jeg åpner bananen i feil ende. Jeg trodde jeg åpnet den som de fleste andre. I den endene det er noe å holde i, knekker til, vips åpen. Dette er visst helt feil, man skal plukke og åpne ved dusken, i andre enden. Er jeg virkelig så annerledes? 0 Siter
Gjest astera Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Samme det vel, bare man får åpnet den. 0 Siter
Åsemor Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 What? Nei, det finnes bare en ende å åpne bananen. Der håndtaket sitter. 0 Siter
Gjest Tacomix Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Jeg åpner akkurat bananen som du gjør:)! 0 Siter
tzatziki1365380058 Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Du har naturligvis helt rett! Denne dama kan ikke åpne bananer, sånn er det bare. 0 Siter
Gemini Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 For det første, ikke bry deg om slike kollegaer med hang-ups. Dessuten er det du som er mest normal 0 Siter
pekkaline Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Himmel, den kollegaen din har for lite å gjøre.... 0 Siter
Lillemus Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Selvfølgelig skal bananen åpnes den enden den har hengt fast i klasen med, nemlig den enden med den lille "knekken". Det er du som gjør det riktig. Hvordan i all verden får hun åpnet den i den andre enden uten å bruke kniv? 0 Siter
Lillemus Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Selvfølgelig skal bananen åpnes den enden den har hengt fast i klasen med, nemlig den enden med den lille "knekken". Det er du som gjør det riktig. Hvordan i all verden får hun åpnet den i den andre enden uten å bruke kniv? 0 Siter
musikeren Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 En åpner selvfølgelig banana der hvor tuten er:-) Og må de som måtte mene noe annet brenne i helvete til evig tid! 0 Siter
Mirabell Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Jeg åpner bananen ved "pinnen" der den var grodd fast, akkurat som deg. Men jeg legger meg ikke opp i hvordan andre åpner sine bananer... 0 Siter
willow Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Jeg gjør akkurat som du gjør, men har sett folk gjøre det motsatt og. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Jeg gjør som du gjør - mannen min gjør som kollegaen din gjør. Og han mener det er den KORREKTE måten å åpne en banan på! Han har en eller annen forklaring, og at i forhold ti hvordan bananen vokser, så er det den riktigste måten, hvis en skulle plukke den ute i naturen....Veldig saklig.... :-P 0 Siter
Gjest buzzzzi Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Bare aper åpner bananen på "stilk-enden"... =) 0 Siter
mrxx Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Jeg gjør som deg, det er jo der det er noe å holde i når man knekker den av. Det er mer klundrete å åpne i den andre enden. Men når noen henger seg opp i det så sier jo det veldig mye om denne personen. H*n burde kanskje ha blitt lagt inn:-) 0 Siter
Gjest heidi hårfagre Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Jeg åpner i den enden som det er stilk. Hvis hun bryr seg hvilken ende DU åpner i så send henne til psykolog, hun kan umulig være frisk. 0 Siter
linko Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 og jeg har en mann som smører på smør / pålegg på feil side av knekkebrødet. Han mener jeg bruker feil side selvsagt... (jeg smører på framsida, den siden med hullene og drysset som skiller utseende mellom de ulike typene...) 0 Siter
Gjest santa barbara Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 og jeg har en mann som smører på smør / pålegg på feil side av knekkebrødet. Han mener jeg bruker feil side selvsagt... (jeg smører på framsida, den siden med hullene og drysset som skiller utseende mellom de ulike typene...) Smøret skal selvsagt på motsatt side av drysset og hullene. 0 Siter
Lillemus Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 og jeg har en mann som smører på smør / pålegg på feil side av knekkebrødet. Han mener jeg bruker feil side selvsagt... (jeg smører på framsida, den siden med hullene og drysset som skiller utseende mellom de ulike typene...) Smør/pålegg skal på den flateste siden, ellers kveles jo den deilige smaken av frøene! ;o) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.