Gjest Megler Smekk Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Banan skal selvfølgelig åpnes på forskriftsmessig måte. Dvs, på stilk-enden. 0 Siter
carmela Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 For å si det sånn: Jeg har aldri engang VURDERT å åpne babanen i den enden som kollegaen din gjør - og jeg tror hun sier dette for å få litt oppmerksomhet - ingen med intelligens vil åpne en banan på den enden uten stilk. 0 Siter
Gjest lumelia Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Herregud..er det rart det blir krig hehe..ehh...det er vel den samme smaken uansett? hihi...tror aper åpner den riktig jeg, de har det så innøvet.. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Bare aper åpner bananen på "stilk-enden"... =) Da er vi aper, de fleste av oss. Jeg har aldri sett noen som ikke åpner bananen der det er stilk. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 What? Nei, det finnes bare en ende å åpne bananen. Der håndtaket sitter. Hahaha, jeg dauer av latter! Utrolig bra skrevet. Og du har selvfølgelig rett. "der handtaket sitter" *flire mer* 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 og jeg har en mann som smører på smør / pålegg på feil side av knekkebrødet. Han mener jeg bruker feil side selvsagt... (jeg smører på framsida, den siden med hullene og drysset som skiller utseende mellom de ulike typene...) "(jeg smører på framsida, den siden med hullene og drysset som skiller utseende mellom de ulike typene...)" Knekkebrød har ikke fram- og bakside, men under- og overside. Man smører på undersida, altså den sida som er nede når de blir stekt. Hvorfor? Det har allerede Lillemus forklart. :-) 0 Siter
Gjest Tacomix Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Smør/pålegg skal på den flateste siden, ellers kveles jo den deilige smaken av frøene! ;o) Enig med deg der! Slik det skal gjøres! 0 Siter
kaffepiken Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 For å si det sånn: Jeg har aldri engang VURDERT å åpne babanen i den enden som kollegaen din gjør - og jeg tror hun sier dette for å få litt oppmerksomhet - ingen med intelligens vil åpne en banan på den enden uten stilk. "ingen med intelligens vil åpne en banan på den enden uten stilk." *Fornærmet* 0 Siter
kaffepiken Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Ok, jeg skjønner at jeg er ganske alene om å åpne bananen i samme ende som kollegaen din.. Har aldri tenkt over hvordan andre gjør det, men nå begynner jeg å føle meg ganske annerledes.. ;o))) Til dere som lurer på om det lar seg gjøre uten kniv: Ja, det gjør det. Man setter neglen inntil og så må man knekke av tuppen ganske bestemt. Når jeg knekker bananen av i andre enden blir jo banankjøttet most til pure i den enden og det syns jeg er en udelikat konsistens. *en anelse selvhøytidelig* 0 Siter
flisa Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 og jeg har en mann som smører på smør / pålegg på feil side av knekkebrødet. Han mener jeg bruker feil side selvsagt... (jeg smører på framsida, den siden med hullene og drysset som skiller utseende mellom de ulike typene...) Enig med deg - alle hullene skal fylles med meierismør -før man har på brunost .) 0 Siter
Gjest liede Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Banan skal selvfølgelig åpnes på forskriftsmessig måte. Dvs, på stilk-enden. Den dagen dette landet er så gjennomregulert at det finnes forskrifter for hvordan man skreller frukt, flytter jeg langt vekk fra Norge. :-) 0 Siter
Debra-irl Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Utifra hvordan bananen vokser, så er stilkenden "under" og "duskenden" opp. Men det får da bli opp til enhver hvilken ende man velger å åpne den i. Knekkebrød: Jeg fyller alle hullene med smør før pålegget smøres på :-) Vanlig brød, når man får en skive fra midten av brødet, smører jeg på den siden som har størst overflate. Noe mer vi kan diskutere?? Dette var moro. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Selvsagt åpner man ved stilken og ikke ved blomsten! 0 Siter
citygirl Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Selvsagt åpner man ved stilken og ikke ved blomsten! *stikker hodet forsiktig inn* Har bananer _blomster_? Aldri en dag uten ny lærdom på dol;-) 0 Siter
amber sun Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 Hun kollegaen din åpner bananer på en merkelig måte! 0 Siter
amber sun Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 og jeg har en mann som smører på smør / pålegg på feil side av knekkebrødet. Han mener jeg bruker feil side selvsagt... (jeg smører på framsida, den siden med hullene og drysset som skiller utseende mellom de ulike typene...) Jeg smører knekkebrød på siden med hullene. Det andre er jo baksiden. :-) 0 Siter
kaffepiken Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 og jeg har en mann som smører på smør / pålegg på feil side av knekkebrødet. Han mener jeg bruker feil side selvsagt... (jeg smører på framsida, den siden med hullene og drysset som skiller utseende mellom de ulike typene...) Igjen registrerer jeg at jeg gjør motsatt av flertallet - jeg smører på oppsiden, den uten hull. 0 Siter
Tonette Skrevet 23. februar 2007 Skrevet 23. februar 2007 For å si det sånn: Jeg har aldri engang VURDERT å åpne babanen i den enden som kollegaen din gjør - og jeg tror hun sier dette for å få litt oppmerksomhet - ingen med intelligens vil åpne en banan på den enden uten stilk. Jeg er også fornærmet! 0 Siter
jubalong70 Skrevet 24. februar 2007 Skrevet 24. februar 2007 *stikker hodet forsiktig inn* Har bananer _blomster_? Aldri en dag uten ny lærdom på dol;-) Jeg vet egentlig ikke om den kalles for blomsten, men på eplet og pæren kaller man det for blomsten. Bananen henger jo i klaser i stilken. Epler og pærer henger også i stilken. Og da er blomsten nederst. Det er også noe som kan ligne på det på bananen, derfor kalte jeg det blomst. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.