Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

tzatziki1365380058

Vi skal ha det i dag! Med kokt blomkål og poteter til. Det er dødsgodt.

For det første vokste vi begge opp med det, for det andre har vi spist mye innmat som likner f.eks. i Frankrike - og i Skottland, der det heter haggis og er lysere og mer klebrig.

"og i Skottland, der det heter haggis og er lysere og mer klebrig."

Fikk ikke egentlig mer lyst på det etter den informasjonen her :)

"lysere og mer klebrig"... URK!!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167032
Del på andre sider

hidi, the scorpion

Vi skal ha det i dag! Med kokt blomkål og poteter til. Det er dødsgodt.

For det første vokste vi begge opp med det, for det andre har vi spist mye innmat som likner f.eks. i Frankrike - og i Skottland, der det heter haggis og er lysere og mer klebrig.

Haggis i Skottland har ingenting med lungemos å gjøre!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167046
Del på andre sider

Annonse

"og i Skottland, der det heter haggis og er lysere og mer klebrig."

Fikk ikke egentlig mer lyst på det etter den informasjonen her :)

"lysere og mer klebrig"... URK!!

Haggish inneholder ikke lunger, men hjerte, spekk og kjøtt og havregryn + krydder og til slutt knuste rugkjerner som har ligget i whiskey over natten. :o) Haggish skal også spises med whiskey til ifølge kjennere.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167074
Del på andre sider

Gjest ChiengMai

Vi hadde det rett som det var når jeg var liten. Det var aldri yndlingsretten min, men jeg spiste da.

Har ikke spist det på sikkert 20 år... Får man kjøpt det enda?

"Får man kjøpt det enda?"

Jada. Måtte jo avgårde for å kjøpe i dag sånn at vi kunne ha det til middag. Fikk så lyst på det etter å ha lest denne tråden.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167352
Del på andre sider

Annonse

Nei, der er jeg skikkelig pysete altså.... æækkkk.... sorry ;-)

Litt teit er det jo å være så pinglete, det er bare 9% lunger i den, resten er kjøtt og hjerte, fyllstoff og krydder. Men lunger... Er vel egentlig bare brusk og alveoler vel?

Gubben har "lurt" det i meg i spaghetti m saus en gang, og jeg ble ikke syk av det, og vi er gift ennå he he. Blodpølse og blodpudding prøver jeg å spise med godt humør når han finner på å ha det for ikke å smitte guttungen med fobien min, men lungemos hadde jeg ikke klart i skiver.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167728
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...