Gjest Dr Grey:o) Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Hva skal dere spise i helgen... Skal ut å handle nå og trenger tips, føler at vi alltid ender opp med taco og pizza disse dagene, har lyst på noe annet:o) 0 Siter
Gjest noen retter Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Risengrøt, kyllingfilet, pannekaker, tomatsuppe med egg og makkaroni, biff og fløtegratinerte poteter, bakt potet, pitabrød, reker. 0 Siter
Gjest hallow ;o/ Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Raclette,kyllingfilet i soppsaus, wok (fisk, svin eller kylling), lasagne, mossaka og gresk salat - er noe av det vi har spist i det siste. 0 Siter
Hønemoren Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Wok med scampi, kjøtt eller kylling. Finnbiff med rosenkål og rørte tyttebær. Ris eller potetmos til. Helstekt svin indrefilet med f.eks. bernaise eller soppsaus, ris, fløtegratinerte eller bakte poteter til og grønnsaker etter smak eller en salat. Biffsnadder: oksekjøttstrimler, løk, sjampinjong og paprika brunes og surres litt i gryte. Potetvalg etter ønske og event. grønnsaker f.eks. broccoli. Kan serveres med sjyen eller bernaise til. Laks og eggerøre. Gravlaks med sennepsaus. Til dette gjerne spinatstuing. Fiskekabaret. Karbonader. 0 Siter
Gjest Tacomix Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Vet ikke om jeg gir noe tips da. Men jeg skal prøve å lage farsefrikase denne helga. Om jeg orker å stå å lage mat da! Ligger med influensa! 0 Siter
Lillemus Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Vi skal ha klubb / baill / potetball med flesk, sirup og duppe en av dagene i alle fall! *Gleder seg* Nam! 0 Siter
Åsemor Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Her går det mye i pizza og taco ja, og så hender det vi varierer med lasagne, pølse og pommes frites eller hamburger fra en veigrill. 0 Siter
Gjest Kendra Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Hva med dette? http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=7432 Jeg skal prøve det i helga. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Vet ikke om jeg gir noe tips da. Men jeg skal prøve å lage farsefrikase denne helga. Om jeg orker å stå å lage mat da! Ligger med influensa! Hei! Har du hatt influensaen i mange dager nå? Sønnen hadde influensa fra lørdag til onsdag og var i fin form i går, idag ble ha så svimmel når vi var på handel at han måtte finne seg en benk og sette seg på. da satt han med hodet i hendene. Han er nok ikke frisk ennå da. Sambo har også havnet på sofaen nå så nå er det bare meg igjen da 0 Siter
Peachy Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Vi skal ha klubb / baill / potetball med flesk, sirup og duppe en av dagene i alle fall! *Gleder seg* Nam! Åååh, nam! *slurp* Men blandaball er best, da. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Vi skal ha klubb / baill / potetball med flesk, sirup og duppe en av dagene i alle fall! *Gleder seg* Nam! Hva pokker er duppe? 0 Siter
Gjest Tacomix Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Hei! Har du hatt influensaen i mange dager nå? Sønnen hadde influensa fra lørdag til onsdag og var i fin form i går, idag ble ha så svimmel når vi var på handel at han måtte finne seg en benk og sette seg på. da satt han med hodet i hendene. Han er nok ikke frisk ennå da. Sambo har også havnet på sofaen nå så nå er det bare meg igjen da Jeg har nå hatt influensa siden onsdag. Så jeg er på min 3 dag. Jeg er så sliten, hoster noe grusomt og feber. Så jeg håper det går over snart. Hørtes ikke så godt ut det med sønnen din. Han var nok ikke frisk igjen igår nei. Jeg får vel finne senga igjen snart. Det er min beste venn for tiden! 0 Siter
Lillemus Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Hva pokker er duppe? Duppe er melk og brunost, kokt til det blir litt tykt og tilsatt litt sukker, såvidt jeg husker i farta. Nammis til baill! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Duppe er melk og brunost, kokt til det blir litt tykt og tilsatt litt sukker, såvidt jeg husker i farta. Nammis til baill! Baill, er det sånn revet potetguffe som er klistra sammen og kokt? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Vi skal ha biff med bernaise i kveld. Høres skikkelig harry ut, men det er SÅ godt. Noe soppgreier med parmaskinke og scampi til forrett, og hjemmelaga sorbet til dessert. *sulten* 0 Siter
tusseline Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Vi skal ha macaroni and cheese i dag. I morgen er jeg ikke sikker, men det blir ofte reker, kylling i karri, wok med kylling eller fisk.... Ikke så ofte pizza, pølser og taco her - men godt litt sånn innimellom :-) 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Grillet kylling og pommes frites i dag. Det står i ovnen nå! I morgen har ungene "bestilt" sodd... 0 Siter
Peachy Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Vi skal ha macaroni and cheese i dag. I morgen er jeg ikke sikker, men det blir ofte reker, kylling i karri, wok med kylling eller fisk.... Ikke så ofte pizza, pølser og taco her - men godt litt sånn innimellom :-) Har du oppskrift på mac&cheese? Synes det høres så godt ut. 0 Siter
tusseline Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Har du oppskrift på mac&cheese? Synes det høres så godt ut. Det har jeg :-) Her er til ca. 2-3 personer (den går med til 2 hos oss 2 kopper makaroni 3 ss smør 1/4 kopp finhakket løk 2 ss mel 1/2 ts salt/pepper 2 kopper lettmelk 2 kopper ost i terninger 1-2 tomater Oppskriften går i kopper, fordi jeg fikk den av en amerikansk jente. Kok makaroni, hell av vannet. Smelt smør i gryte, stek løken i dette til den blir blank. Bland i mel, salt og pepper. Hell i melk og rør til sausen koker opp (veldig tykk). Kok/rør et par minutter og ha i osten. Rør til den er smeltet. Bland i makaroni, skiv opp tomater og strø litt salt over. Hell dette i en ildfast form og stek ved 175 grader 30-35 min., alternativt på grill 225 grader til skorpen er sånn man vil ha den. Jeg pleier ofte å ha i kalkunskinke i biter og/eller blomkål/brokkoli i små buketter. Man kan i det hele tatt variere masse. MEN den er også kjempegod "naturell" :-) Pleier å bruke litt forskjellige oster, men som regel den påleggsosten jeg måtte ha hjemme til enhver tid. 0 Siter
Peachy Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Det har jeg :-) Her er til ca. 2-3 personer (den går med til 2 hos oss 2 kopper makaroni 3 ss smør 1/4 kopp finhakket løk 2 ss mel 1/2 ts salt/pepper 2 kopper lettmelk 2 kopper ost i terninger 1-2 tomater Oppskriften går i kopper, fordi jeg fikk den av en amerikansk jente. Kok makaroni, hell av vannet. Smelt smør i gryte, stek løken i dette til den blir blank. Bland i mel, salt og pepper. Hell i melk og rør til sausen koker opp (veldig tykk). Kok/rør et par minutter og ha i osten. Rør til den er smeltet. Bland i makaroni, skiv opp tomater og strø litt salt over. Hell dette i en ildfast form og stek ved 175 grader 30-35 min., alternativt på grill 225 grader til skorpen er sånn man vil ha den. Jeg pleier ofte å ha i kalkunskinke i biter og/eller blomkål/brokkoli i små buketter. Man kan i det hele tatt variere masse. MEN den er også kjempegod "naturell" :-) Pleier å bruke litt forskjellige oster, men som regel den påleggsosten jeg måtte ha hjemme til enhver tid. Nam, dette hørtes godt ut! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.