Gjest Dr Grey:o) Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Dette har jeg alltid lurt på, så nå spør jeg, hvordan gjør dere dette?? Jeg skal blande 380g smør og 600g melis hvitt!!! Har begynt med smøret og litt av melisen, men smøret er jo så hardt! Har latt det stå på benken en stund da, så det er ikke kjøleskapkaldt, men... Skulle jeg varmet opp smøret litt i mikroen først kanskje?? Mener jeg har prøvd det tidligere, men da ble noe mykt, og noe smeltet, og det er vel ikke meningen at smøret skal være smeltet? Uansett, nå har jeg jo blandet smøret med litt av melisen, så nå kan jeg vel ikke putte den i mokroen?? Har du noen gode tips til meg?? 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Smøret skal IKKE varmes. Mål opp smør, la det ligge i romtemperatur i 15 min, gjerne skivet/ikke èn stor klump. Kjøkkenmaskin anbefales, evt bolle m/sprutekant og håndmikser. 0 Siter
cec5 Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Jeg skjærer smøret opp i små biter. Da går det helt greit. Men man skal holde på en stund før man har pisket det hvitt. 0 Siter
Debra-irl Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Hvis smøret er veldig kaldt, høvler jeg det med ostehøvel. Da blir det raskt temperert og lettere å røre inn i sukkeret/ melisen. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 2. mars 2007 Skrevet 2. mars 2007 Du må la smøret så lenger ute av kjøleskapet slik at det er greit å jobbe med. Og så er det bare å piske i vei til det blir bortimot hvitt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.