ShitDiddelyDo Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Jeg skal steike en lang slamp av noe svinekjøtt. Det er indrefilet og den er lang og tynn. Tenkte å pakke den inn i bacon og slenge den i ovnen. Men jeg aner ikke hvor lenge den skal steike. Tror den er litt for tynn til at steketermometer er noe poeng, men sånn i tilfelle: Hva bør kjernetemperaturen ligge på? Noen som har peiling på cirka stekelengde? Skal ha en muslimbabe på middag, og kommer til å si det er storfe. Ok. Nå lyver jeg. Men stekelengden vil jeg ha. 0 Siter
Peachy Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Stikk et steketermometer i den tykkeste delen av fileten. Sett den i stekeovnen på 175 grader, det skal stå til termometeret viser 65-70 grader. Steketiden kan variere fra 10-20 minutter, avhengig av tykkelsen på fileten. Dette sto i kokeboka mi. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 3. mars 2007 Forfatter Skrevet 3. mars 2007 Stikk et steketermometer i den tykkeste delen av fileten. Sett den i stekeovnen på 175 grader, det skal stå til termometeret viser 65-70 grader. Steketiden kan variere fra 10-20 minutter, avhengig av tykkelsen på fileten. Dette sto i kokeboka mi. Thanks. Søkte litt på nettet og så veldig varierte tider. Enkelte snakker om 1 time mens andre snakker om 10 minutter, og det på noe tilnærma samme temperatur. Men jeg stoler på kokeboka di. 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Enig med Peachy, men jeg pleier å brune den i panna først. Sterk varme og veldig fort på alle sider, så bacon rundt. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 3. mars 2007 Forfatter Skrevet 3. mars 2007 Enig med Peachy, men jeg pleier å brune den i panna først. Sterk varme og veldig fort på alle sider, så bacon rundt. Ja, det gjør jeg alltid jeg også. Jeg er uerfaren med gris, men antar det blir som med storfe. 0 Siter
Peachy Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Thanks. Søkte litt på nettet og så veldig varierte tider. Enkelte snakker om 1 time mens andre snakker om 10 minutter, og det på noe tilnærma samme temperatur. Men jeg stoler på kokeboka di. Ja, den blir veldig god når jeg lager den, altså. Smatt, nå ble jeg sulten. På tide med frokostmiddag. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 3. mars 2007 Forfatter Skrevet 3. mars 2007 Ja, den blir veldig god når jeg lager den, altså. Smatt, nå ble jeg sulten. På tide med frokostmiddag. Bruner du kjøttet før du slenger det i ovnen? 0 Siter
Peachy Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Bruner du kjøttet før du slenger det i ovnen? Nei, jeg tar bare krydder og urter på fileten, så spekeskinke rundt og hiver den rett i ovnen. Det er bare oksefilet jeg pleier å brune. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 3. mars 2007 Forfatter Skrevet 3. mars 2007 Nei, jeg tar bare krydder og urter på fileten, så spekeskinke rundt og hiver den rett i ovnen. Det er bare oksefilet jeg pleier å brune. Ok. Da stoler jeg på deg også der. Har gratinerte poteter i ovnen nå, på rundt 200 grader, og slenger inn grisen på litt mindre grader når potetene nærmer seg ferdig. 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Ja, det gjør jeg alltid jeg også. Jeg er uerfaren med gris, men antar det blir som med storfe. Bare at svin alltid skal være gjennomstekt i motsetning til storfe.... 0 Siter
Peachy Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Ok. Da stoler jeg på deg også der. Har gratinerte poteter i ovnen nå, på rundt 200 grader, og slenger inn grisen på litt mindre grader når potetene nærmer seg ferdig. Å dæven. Er det lov å komme ubedt på middag eller? 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 3. mars 2007 Forfatter Skrevet 3. mars 2007 Bare at svin alltid skal være gjennomstekt i motsetning til storfe.... Ok. Da lærte jeg noe nytt. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 3. mars 2007 Forfatter Skrevet 3. mars 2007 Å dæven. Er det lov å komme ubedt på middag eller? Selvsagt. Antar jo at muslimbaben stikker så fort hun ser menyen. Jeg har forresten champignoner også. 0 Siter
Peachy Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Selvsagt. Antar jo at muslimbaben stikker så fort hun ser menyen. Jeg har forresten champignoner også. Ååååh... Magen min hyler. Jeg kommer med en gang! 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Thanks. Søkte litt på nettet og så veldig varierte tider. Enkelte snakker om 1 time mens andre snakker om 10 minutter, og det på noe tilnærma samme temperatur. Men jeg stoler på kokeboka di. ler! En time? Trodde grisen din var død.... 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 3. mars 2007 Forfatter Skrevet 3. mars 2007 ler! En time? Trodde grisen din var død.... Så godt som. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Nei, jeg tar bare krydder og urter på fileten, så spekeskinke rundt og hiver den rett i ovnen. Det er bare oksefilet jeg pleier å brune. Dette hørtes fantastisk godt ut! Men du, er det en spesiell skinke du bruker? Jeg må teste den en gang, kan jeg rope på deg da? For litt assistanse? Men det blir ikke med det første, skal på sykehuset igjen, blæh. 0 Siter
Peachy Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 [quote name=Shira )' timestamp='1172940783' post='3554752] Dette hørtes fantastisk godt ut! Men du, er det en spesiell skinke du bruker? Jeg må teste den en gang, kan jeg rope på deg da? For litt assistanse? Men det blir ikke med det første, skal på sykehuset igjen, blæh. Nei, bare sånn ferdig oppskåret spekeskinke du kjøper i påleggdisken. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Nei, bare sånn ferdig oppskåret spekeskinke du kjøper i påleggdisken. Da skal det testet ut. Hørtes utrolig snadder ut. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 3. mars 2007 Forfatter Skrevet 3. mars 2007 [quote name=Shira )' timestamp='1172951481' post='3555086] Da skal det testet ut. Hørtes utrolig snadder ut. Det var snadder! Men oksekjøtt er fortsatt favoritten. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.