keinstein Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Den er for tynn til å gå i ovnen. Del den i tre. Stek dem etter dyttemetoden, dvs du dytter ned kjøttet for å kjenne hvor stekt det er. Den tynneste først: når den tykkeste enden av den akkurat går over til ørlite sprettkonsistens, så er ut av panna. Så den midterste. osv. Du kan også se på den tjukkeste enden av den akkurat like før senteret forlater rosa og vil gå over til grått. 0 Siter
Peachy Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Det var snadder! Men oksekjøtt er fortsatt favoritten. Forandring fryder. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 3. mars 2007 Forfatter Skrevet 3. mars 2007 Den er for tynn til å gå i ovnen. Del den i tre. Stek dem etter dyttemetoden, dvs du dytter ned kjøttet for å kjenne hvor stekt det er. Den tynneste først: når den tykkeste enden av den akkurat går over til ørlite sprettkonsistens, så er ut av panna. Så den midterste. osv. Du kan også se på den tjukkeste enden av den akkurat like før senteret forlater rosa og vil gå over til grått. Nei, den var ikke for tynn. Den ble glimrende. Tok den ut på 70 grader, etter ca. 15-20 min. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 3. mars 2007 Forfatter Skrevet 3. mars 2007 Forandring fryder. Jepp, og svinekjøtt er langt billigere en storfe - selv i Sverige, der denne ble handla. 0 Siter
keinstein Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Nei, den var ikke for tynn. Den ble glimrende. Tok den ut på 70 grader, etter ca. 15-20 min. Høres riktig ut det. Men stekepanne gir en nydelig stekeskorpe som ovn ikke klarer. Beste er å dele den i f eks 5-6-7 biter og vokte hver enkelt stek etter str, evt ta dem litt før de blir grå inni, la dem hvile lenge mens du lager saus og la dem trekke litt i sausen. *gumle pølse med lompe* 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Det var snadder! Men oksekjøtt er fortsatt favoritten. Jeg spiser mye okse, senest i dag. Men noen ganger smaker det med litt forandring. Du hadde bacon på? Jeg er utrolig glad i bacon. Jeg tror jeg kunne hatt bacon til det meste. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.