Gjest Kokkelise Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Vi har akkurat kjøpt ny komfyr og den har varmluft, noe jeg ikke har hatt før. Det fulgte med et fettfilter som i følge bruksanvisningen skal festes foran vifta når man steker mat, men ikke ved baking. Dette virker veldig tungvindt synes jeg, og er derfor interessert i å vite hvor ofte dette egentlig er nødvendig. Hva teller egentlig som steking? Jeg skjønner at hele kjøttstykker, hel kylling, pizza o.l. er steking, men hva med f.eks. lasagne, gratenger, ovnsbakte grønnsaker o.l. Husker dere andre virkelig på å ta av og på filteret avhengig av hva den skal brukes til? 0 Siter
stromme Skrevet 3. mars 2007 Skrevet 3. mars 2007 Hmm...dette filteret har vi også på vår, er det Gorenje ovn du har også? jeg må bare innrømme at da vi kjøpte ovenen i sommer satte vi inn filteret og har siden glemt å ta det ut...selv om vi har bakt og stekt på alle mulige måter. Vet ikke om det har så mye å si for resultatet jeg, har ikke tenkt over at filteret sattd er jeg i hvertfall. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.