Elisabeth1365380359 Skrevet 4. mars 2007 Skrevet 4. mars 2007 Jeg tok et glass rødvin på fredag. Satt på korken igjen, og den har stått på benken siden da. Tror dere at den fortsatt er god? Hvor lenge holder en åpnet flaske egentlig? 0 Siter
keinstein Skrevet 4. mars 2007 Skrevet 4. mars 2007 Det spørs hvor mye oksygen som slipper til. Det dannes eddiksyre. Ikke farlig, men lukter og smaker vondt. En nesten full flaske skal ikke bli så veldig sur etter en ukes tid, kanskje to. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 4. mars 2007 Skrevet 4. mars 2007 Hvis det viser seg at vinen ikke smaker like godt når du skal drikke den, kan du fryse den ned i isterningposer og bruke i sauser og gryter. Veldig kjekt. 0 Siter
Nellie Skrevet 4. mars 2007 Skrevet 4. mars 2007 Jeg synes jeg merker forskjell på vinen veldig fort, etter et par tre dager, så er den skjelden like bra, etter min smak. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.