Gjest Shira :o) Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 Jeg tenkte at jeg skulle woke svinekjøtt og grønnsaker i dag. Men skulle hatt en god saus på. Noen tips? Jeg liker det meste med unntak av sursøt, det liker jeg ikke i det hele tatt. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 Østersaus? Jeg har kun hatt det til stekt kylling, men det kan kanskje brukes til svinekjøtt også? Den luktet ikke så godt men var kanongod! 0 Siter
Peachy Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 Paprikasausen fra Fjordland er kjempegod. Den skal jeg ha på ris til svinefilet og salat i dag. Ellers liker jeg også Bretagne kyllingsaus fra Toro. 0 Siter
NeaNoor Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 Jeg har laget denne til svinekjøtt, og synes den er nam (jeg dropper rosinene da) http://folk.uio.no/krists/oppskrifter/kylling_korma.html 0 Siter
jubalong70 Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 JEg woket kylling og grønnsaker i går, og da kjøpte jeg en Chop Suy (?) saus fra Blue Dragon. Den var kjempegod. Men pakka er til to personer, så kjøp nok. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 Østersaus? Jeg har kun hatt det til stekt kylling, men det kan kanskje brukes til svinekjøtt også? Den luktet ikke så godt men var kanongod! Jeg har spist østersaus på på resturang, og det var jo godt. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 Paprikasausen fra Fjordland er kjempegod. Den skal jeg ha på ris til svinefilet og salat i dag. Ellers liker jeg også Bretagne kyllingsaus fra Toro. Bretagne er godt ja, det tror jeg at jeg har. Den paprikasausen er slik at jeg bare varmer den, ikke sant? Den hørtes god ut. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 Jeg har laget denne til svinekjøtt, og synes den er nam (jeg dropper rosinene da) http://folk.uio.no/krists/oppskrifter/kylling_korma.html Takk for oppskrift, den hørtes god ut. Men jeg vil i så fall droppe rosinene jeg også. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 JEg woket kylling og grønnsaker i går, og da kjøpte jeg en Chop Suy (?) saus fra Blue Dragon. Den var kjempegod. Men pakka er til to personer, så kjøp nok. Den har jeg faktisk brukt flere ganger, men da når jeg lager en diger wokgryte. Jeg krydrer og styrer på i tillegg. Men jeg trenger jo ikke gjøre det så avansert *går og sjekker skapet etter en pose* 0 Siter
Peachy Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 [quote name=Shira )' timestamp='1173268655' post='3560325] Bretagne er godt ja, det tror jeg at jeg har. Den paprikasausen er slik at jeg bare varmer den, ikke sant? Den hørtes god ut. Ja, paprikasausen kommer i et beger du bare varmer i mikroen. Veldig kjekt for late kokker som meg. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 Ja, paprikasausen kommer i et beger du bare varmer i mikroen. Veldig kjekt for late kokker som meg. Da passer den til meg også, for jeg er som oftes lat. Bare hvis vi får fint besøk, da kokkeler jeg noe voldsomt, for og vise meg frem litt ;o) 0 Siter
Peachy Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 [quote name=Shira )' timestamp='1173268888' post='3560334] Da passer den til meg også, for jeg er som oftes lat. Bare hvis vi får fint besøk, da kokkeler jeg noe voldsomt, for og vise meg frem litt ;o) Hehe, jeg får aldri fint besøk, jeg bare går på fint besøk. 0 Siter
NeaNoor Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 [quote name=Shira )' timestamp='1173268697' post='3560326] Takk for oppskrift, den hørtes god ut. Men jeg vil i så fall droppe rosinene jeg også. Jupp. Du får forresten kjøpt Korma-saus på glass også, og den er minst like god. Jeg bruker å ha ris og nanbrød til. Kjempegodt. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 Hehe, jeg får aldri fint besøk, jeg bare går på fint besøk. Ah, det er ganske det jeg bør begynne med, så slipper jeg og leke kokk. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 Jupp. Du får forresten kjøpt Korma-saus på glass også, og den er minst like god. Jeg bruker å ha ris og nanbrød til. Kjempegodt. Jeg har ett digert stykke med kjøtt, så det blir sikkert to middager. Vel, glass hørtes jo veldig greitt ut da *lat* 0 Siter
Peachy Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 [quote name=Shira )' timestamp='1173269110' post='3560342] Ah, det er ganske det jeg bør begynne med, så slipper jeg og leke kokk. Ja, det er veldig kjekt å bare bli oppvartet og komme til dekket bord. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 Ja, det er veldig kjekt å bare bli oppvartet og komme til dekket bord. Har misforstått hele greia jeg da, som har vært den som har vartet opp. Men nå skal det bli andre boller! ;o) 0 Siter
Peachy Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 [quote name=Shira )' timestamp='1173269604' post='3560357] Har misforstått hele greia jeg da, som har vært den som har vartet opp. Men nå skal det bli andre boller! ;o) Boller? Trodde du skulle lage wok, jeg. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 Boller? Trodde du skulle lage wok, jeg. Ha ha ;P 0 Siter
Gjest togli Skrevet 7. mars 2007 Skrevet 7. mars 2007 Sauser har jeg ikke greie på, men som tilbehør ved siden av svinekjøtt i wok er det kjempegodt med bananskiver og peanøtter! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.