Gjest D*lilith Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Går det greit å spise en kjøttdeig som gikk ut 14 mars? Den lukter ikke surt... 0 Siter
Excelsion Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Lukter det ikke surt, så spis ivei sier nå jeg! For meg spiller datoen ingen rolle så lenge det ikke lukter merkelig. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Kjøttdeig er skumle greier, det er jo over en uke sida den gikk ut på dato. Er litt i overkant av hva jeg hadde turt meg på, når det gjelder akkurat kjøttdeig er jeg skeptisk allerede et par dager etter at den er utgått på dato. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Jeg hadde ikke gjort det, men jeg er ganske pinglete på sånt. 0 Siter
Gjest D*lilith Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Lukter det ikke surt, så spis ivei sier nå jeg! For meg spiller datoen ingen rolle så lenge det ikke lukter merkelig. Takk 0 Siter
Gjest D*lilith Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Kjøttdeig er skumle greier, det er jo over en uke sida den gikk ut på dato. Er litt i overkant av hva jeg hadde turt meg på, når det gjelder akkurat kjøttdeig er jeg skeptisk allerede et par dager etter at den er utgått på dato. Uff da.. 0 Siter
Gjest D*lilith Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Jeg hadde ikke gjort det, men jeg er ganske pinglete på sånt. Pinglete jeg også,derfor jeg måtte spørre her Har stekt den og smakt på den,den smaker helt ok,tror jeg tar kjansen... 0 Siter
morsan Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Pinglete jeg også,derfor jeg måtte spørre her Har stekt den og smakt på den,den smaker helt ok,tror jeg tar kjansen... Å gurimalla! det hadde jeg ikke tort!! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Å gurimalla! det hadde jeg ikke tort!! Ikke jeg heller. 0 Siter
morsan Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Ikke jeg heller. Jeg hadde faktisk ikke vurdert det engang! Heller ikke åpnet opp pakka for å lukte, langt mindre prøvesteke!! ;-) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Har den ligget i fryseren fra den gikk ut på dato, da hadde jeg nok tint den og stekt den. Har den ligget i kjøleskapet hele tida, da hadde jeg nok kastet den. Er veldig pysete på slikt. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Jeg hadde faktisk ikke vurdert det engang! Heller ikke åpnet opp pakka for å lukte, langt mindre prøvesteke!! ;-) Samma her. Pælma akkurat en halvkilo karbonadedeig i går som hadde gått ut 6 dager før. Hadde glemt at den lå der 0 Siter
Excelsion Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Samma her. Pælma akkurat en halvkilo karbonadedeig i går som hadde gått ut 6 dager før. Hadde glemt at den lå der Pingler hele haugen! Mat holder ALLTID en god del lengere enn datoen som står på. 0 Siter
Gjest D*lilith Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Har den ligget i fryseren fra den gikk ut på dato, da hadde jeg nok tint den og stekt den. Har den ligget i kjøleskapet hele tida, da hadde jeg nok kastet den. Er veldig pysete på slikt. Den har ligget i kjøleskapet.. 0 Siter
Gjest D*lilith Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Å gurimalla! det hadde jeg ikke tort!! Hmf 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Den har ligget i kjøleskapet.. Da hadde jeg ikke turt å smake på den jeg da. Hadde kastet den med en gang. Kjøttdeig lukter jo stort sett vondt når du åpner pakka, da hadde jeg ikke tatt sjangsen på å prøve lukte på den engang jeg. Men jeg er pysete når det gjelder mat som har gått ut på dato. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Pingler hele haugen! Mat holder ALLTID en god del lengere enn datoen som står på. Nåja, når det gjelder akkurat kjøttdeig så er jeg neimen ikke så sikker på om "ALLTID" gjelder. Desidert den matvaren som er mest utsatt for bakterier, og desidert den matvaren det advares mest mot. Over en uke etter at den er utgått på dato, ikke planer om jeg hadde utsatt meg selv for noe slikt _i_tilfelle_ det går bra. 0 Siter
morsan Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Nåja, når det gjelder akkurat kjøttdeig så er jeg neimen ikke så sikker på om "ALLTID" gjelder. Desidert den matvaren som er mest utsatt for bakterier, og desidert den matvaren det advares mest mot. Over en uke etter at den er utgått på dato, ikke planer om jeg hadde utsatt meg selv for noe slikt _i_tilfelle_ det går bra. Enig! Jeg mener ikke at det er pinglete i det hele tatt å kaste så gammel kjøttdeig. Men hvis noen først ønsker å kalle det for pinglete, så er jeg mer enn gjerne en slik pingle!! ;-) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Enig! Jeg mener ikke at det er pinglete i det hele tatt å kaste så gammel kjøttdeig. Men hvis noen først ønsker å kalle det for pinglete, så er jeg mer enn gjerne en slik pingle!! ;-) Du er ikke aleine om det. 0 Siter
Gjest D*lilith Skrevet 22. mars 2007 Skrevet 22. mars 2007 Da hadde jeg ikke turt å smake på den jeg da. Hadde kastet den med en gang. Kjøttdeig lukter jo stort sett vondt når du åpner pakka, da hadde jeg ikke tatt sjangsen på å prøve lukte på den engang jeg. Men jeg er pysete når det gjelder mat som har gått ut på dato. Har spist den nå,både meg og ungene *krysser fingrene* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.