Gjest sumsumsum Skrevet 1. april 2007 Skrevet 1. april 2007 Skal lage biffgryte til middag, og i den skal det være både kraft og rødvin. Jeg har lyst til å droppe rødvinen, er det noe annet enn kraft det er fint å erstatte med ? 0 Siter
Gjest Kokken Toro Skrevet 1. april 2007 Skrevet 1. april 2007 Du kan selvsagt bytte den ut med noe annet, men da forsvinner jo smaken, så da ser jeg ikke helt vitsen med å lage den oppskriften i det hele tatt. Som regel er det en grunn til at de forskjellige ingrediensene skal være der. 0 Siter
fuji1365380447 Skrevet 1. april 2007 Skrevet 1. april 2007 Nå vet jeg ikke grunnen til at du vil droppe vin i gryta - men dersom det er fordi du er skeptisk til alkoholen, så kan jeg berolige deg med at all alkohol fordamper ved 78,5 grader. Hvis du koker vinene vil altså all alkoholen forsvinne, og bare de deilige smakene være igjen. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.