Gå til innhold

Reinsdyrkjøtt


Anbefalte innlegg

Gjest Siv Line
Skrevet

Jeg har kjøpt reinsdyrstek. Det er ikke strømpestek, så ikke bare rent kjøtt.

Har tatt til tining nå, og skal rense den for bein og sånt etterpå.

Vurderer å strimle den i litt store stykker, og steke i panna sammen med noen grønnsaker. Og lage potetbåter med hvitløk og ost ved siden av. Høres dette godt ut, og/eller har du andre forslag? Jeg lager ikke middag av "ordentlig" kjøtt fra slakteren så ofte:)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Enig med Cezalion, lag heller gryte.

Spisestore biter freses i panne med gulrot i skiver og grovhakket løk, salt og pepper. Ha på vann (mål mengde!) og kok i 45-60 min, til kjøttet er smeltemørt omtrent. Ha på viltsaus fra Toropose (1-2 poser etter hvor mye kjøtt du har) og et par-tre skjeer med creme fraiche og gjerne litt tyttebærsyltetøy om du har.

Server med broccoli og kokte poteter. Skikkelig nam!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...