ban1977 Skrevet 2. mai 2007 Skrevet 2. mai 2007 Skal man ha på den mens man wok'er eller etterpå? Eller ingen stor forskjell? Har pleid å ha den på etterpå, og det er godt men har en tendens til å bli litt småuggen i magen. Tenkte kanskje den skulle varmes opp litt. 0 Siter
Gjest pærebrus875 Skrevet 2. mai 2007 Skrevet 2. mai 2007 de fleste slike sauser på glass og pose skal tilsettes mens man woker ja, pga da blander det seg best ut og tilfører god smak og lukt til maten, slik den skal. Småuggen i magen tror jeg ikke du blir av å ikke varme det, er vel heller noe I sausen du blir småuggen av, men prøv å varm i woken du og se hva som skjer . 0 Siter
ban1977 Skrevet 2. mai 2007 Forfatter Skrevet 2. mai 2007 de fleste slike sauser på glass og pose skal tilsettes mens man woker ja, pga da blander det seg best ut og tilfører god smak og lukt til maten, slik den skal. Småuggen i magen tror jeg ikke du blir av å ikke varme det, er vel heller noe I sausen du blir småuggen av, men prøv å varm i woken du og se hva som skjer . Jepp, det er jo ganske logisk egentlig he he, men blir litt forvirret av alle de sausene. 0 Siter
Gjest pærebrus875 Skrevet 2. mai 2007 Skrevet 2. mai 2007 Jepp, det er jo ganske logisk egentlig he he, men blir litt forvirret av alle de sausene. ja står sikkert mye forskjellig. Har selv gått hotell og næring, så kan jo lage litt mat, så jeg vet jo at jeg ikke ødelegger ting med å eksperimentere litt, og jeg som ei stund bodde hos min far (han jobber i nordsjøen, altså 2-3uker alene) og da betale mat selv med penger jeg fikk, og kjøpte ofte billig mat, og tilsatte krydder,smør osv for mer fyldig smak på det, med suksess. Krydder smaker også mye mer i mat om det blir tilsatt mens man varmer maten, men slik saus kan sikkert lett brennes også, så tilsett i slutten. Vet derfor at slike sauser burde varmes og godgjøres i maten noen minutter for da trekker kjøtt og grønnsaker til seg smak, heller enn litt klatter saus her og der. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.