Gå til innhold

Stadig sykdom/bytte lege?


Gjest ungmor 27
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest ungmor 27

Hei! Jeg har hatt diabetes siden 1992, og opplevde i 2004 å miste synet. Ingen vet hvorfor, men noen antar det er diabetesen siden de ikke finner annen årsak. Siden den gang har det ballet på seg.. Hadde et svært tøft svangerskap med oppkast ca 10 gng hver dag, og måtte til slutt gjennom et haste-keisersnitt pga svangerskapsforgiftning. Nå er jeg DAGLIG plaget med sterkt hodepine, og kvalme. Men kvalmen er stort sett bare om morgenen. Jeg er sliten, og sover dårlig. Har fått angst og depresjon. Har også diare i gjennomsnitt 3 dager pr uke. Er dette normalt? Har tatt opp dette med hodepinen, kvalmen og diareen 4 ganger med fastlegen nå, men han fleiper det liksom bare bort - eller jeg føler ihvertfal at han ikke tar det seriøst. Han sier at at tror alt har sammenheng med overvekt, diabetes og angst. MEN kvalmen og hodepinen fikk jeg jo FØR depresjonen kom. Jeg er redd for livet mitt, og ønsker å bli tatt på alvor. Vet du hva som feiler meg? Og synes du jeg bør bytte lege? Problemet da blir bare at jeg må ut av bygda men... PS! Jeg er IKKE gravid, og har akkurat nå hba1c på 8.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest annlovinda

Hvis du har en fastlege du ikke stoler på, så vil jeg absolutt anbefale deg å bytte lege. Viktig at du har tillit til legen din. Og viktig at du føler legen din tar deg alvorlig.

Jeg hadde tidligere en lege som jeg ikke hadde tillit til, syntes ikke det var noe ok å oppsøke henne. I tillegg følte jeg at hun hadde så liten tid til meg, kom så vidt inn på kontoret hennes før jeg måtte ut igjen. Så tilslutt byttet jeg til en annen lege på et annet legekontor, og har ikke angret et minutt. Legen tar meg på alvor, uansett hva det gjelder. Og har tid til å bruke den tiden besøket tar. Så nå er ikke legebesøkene noe jeg utsetter og gruer meg til lenger. Nå bestiller jeg time når det er noe. I tillegg får jeg mye raskere time her jeg går nå. Så alt er mye mer positivt her jeg er nå.

Du har jo lov å bytte fastlege 2 ganger i løpet av året, så jeg ville anbefale deg å prøve å finne en du har tillit til og som tar deg alvorlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...