Gå til innhold

Verkende blemmer under foten


Gjest Anonym bruker
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Anonym bruker

Hei. I ny og nè så dukker det opp væskefyllte blemmer under den ene foten. Det rare er at det skjer BARE under venstre fot, aldri høyre. Det kan gå flere uker/måneder mellom hver gang. Det kan være en enkelt blemme eller 2 - 3 på forskjellige steder. Starter som et lite rødt og vondt merke, nesten som et lite stikk. Utvikler seg til en øm væskefyllt blemme, størrelse opp til 5 mm diameter. Noen ganger tørker den/de ut av seg selv etter en uke eller to, blir da til en liten hard skorpe. Andre ganger er det som om den sprer seg til en liten koloni på 5 - 10 stykker. Det hender at jeg stikker hull på den/de hvis de er ubehagelige å gå på. Klar væske når de er 'ferske', men virker litt tykkere & gulere når de har vokst seg større. Opptrer bare under foten og opp langs utsiden eller innsiden av fotsålen. Men som sagt, kun venstre fot. Takknemlig for råd!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nina Lindstad, spesialist i allmennmedisin

Litt usikker på hve dette kan være. Kanskje du kunne kontaktet fastlegen din engang du har ferske blemmer. Da kan det taes virus- og bakterieprøve. Muligens kan det være hud-herpes; da finnes det en salve ( Eks Zovirax) som kan begrense utslettet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...