Gå til innhold

abcesser på sete, perineum og scrotum


Gjest sannhet
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest sannhet

En mann i nær familie har gjentatte ganger hatt abcesser på sete,perineum og på scrotum. Noen ganger har det gått hull på abcessene og de tømmer seg. Etter gjentatte utbrudd, ble fastlege kontaktet. Vurderingen til legen var at dette ikke kunne opereres bort, da det var store områder som var involvert. Det skulle bare behandles med antibiotika. De siste måneder har han blitt beh. med mange kurer. Det ser ut som abcessene fyller seg fort etter endt kur. Det gir og en del smerter lokalt ved betent område, og i rygg som og stråler nedover benet. Kan det være mulig at ikke dette kan opereres bort? Han er ikke vurdert av kirurg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Miklos Degre, Dr Med Spesialist i mikrobiologi

Siden det er gjentatte abscesser flere steder, tyder det på at infeksjonen er spredt rundt i kroppen. Ved slike tilfeller er det ganske sikkert nødvendig med systemisk behandling med antibiotika. På den andre sidener det helt essensielt at de enkelte abscesser behandles også individuelt, slik at pusset får avløp. Det er ikke vanlig å "operere bort", men jeg tror at de fleste kirurger ville åpne abscessene og skaffe avløp. Uten det er det ikke uvanlig at det blir iiggjen noe restinfeksjon etter antibiotikabehandling og så snart antibiotika blir borte kommer det igang igjen. Jeg vil anbefale en kombinasjon, og det vil du sikkert få hos en kirurg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...