Gå til innhold

Svie som ikke er klamydia?


Gjest Billy the Kid
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Billy the Kid

Har i over et halvt år vært plaget med svie i urinrøret. Fikk dette etter sex. Har vært hos lege her jeg bor og testet meg for klamydia (2 ganger til og med) og det er ikke det. De finner ikke noe galt, og vet ikke hva annet det kan være. Det er en mild svie, som kommer og går, noen dager er den helt borte men kommer tilbake. Kjenner det mest ytterst i penis, og det er uavhengig av om jeg tisser eller ikke. Det er ikke noe utslett eller utflod og jeg er ellers helt frisk. Hva kan dette være?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Miklos Degre, Dr Med Spesialist i mikrobiologi

Klamydia er ikke den eneste muligheten til sexuelt overført in feksjon. Det finnes endel bakterier som kan forårsake slike symptomer du beskriver. Må kanskje først nevne gonokokker, som er de klassiske sextilknyttet infeksjon. De forekommer relativt sjeldent i Norge i våre dager. Om du har hatt sex med en utenlandsk kvinne er sjansen noe større. Eller sex i utlandet. Undersøkelse på Gc krever penselprøve som blir sendt (raskt og varmt) til ikrobiologisk laboratorium. Det finnes også mer allminnelige bakterier, f. eks. streptokokker, som er ikke utpreget sex-tilknyttet, men kan også overføres ved sex. Jeg vil anbefale at du får tatt en prøve på Gc og en vanlig urinprøve på andre bakterier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...