Gå til innhold

pust


Gjest Anonym bruker
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Anonym bruker

hei:) ej he problem med at når ej begynne ei treningsøkt(sommetid med bare små fysiske påkjenninger også) med at det tetner i hals/bryst å ej får problem med skikkelig innpust. utpust er ikke noe problem. det føles ofte som om ej ikkje får inn nok pust. og ej får tvungne gjesp der det "låse" seg midt i gjespen å da presser det i halsen, å kanskje halvparten av gangene føles det som om det åpnes i halsen, å ej får en skikkelig innpust.(ellers blir det masse annspent innpust) Når ej får dette me pusten skraper det når ej blåser litt hardere ut, som når man har bronkitt. etterpå føle ej mej "tett" å det pipe veldig svakt i bringa innimellom.. ej he hatt det opp og ned i over et år..å det kom plutselig(å med det samme det kom var det verre, så har det stagnert) ej e ei aktiv jente som alltid he trent, å ikkje røyke, å spise sundt.. håper på svar mvh jente 22

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Thor-Øistein Endsjø, barnelege

Dette kan väre en variant av anstrengelsesastma eller det kan väre et trangt parti bak i svelget ditt. Det at du föler det problematisk ä trekke pusten kan tale for det siste. Den eneste mäten ä sortere dette skikkelig ut er ä fä utfört en säkalt anstrengelses-test pä tredemölle eller ergometersykkel med pustemälinger (spirometri). Dette er som forstär basis for ä gi deg räd for hva du skal gjöre, evt. om det kan bedre seg med medisiner. Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...