morsan Skrevet 16. oktober 2007 Skrevet 16. oktober 2007 Økonomipakninger ble ofte kalt "familiepakninger" tidligere. Folk hadde ikke fryser, så en stor pakke var for familier (av en viss størrelse). Den kan jeg forstå, men ikke den deigen. Ja, det med størrelsen er jeg enig i, men jeg har sett mye "familiedeig" i små pakker, så det brukes vel (nå ihvertfall) først og fremst om "blandingsdeig med mer fett" enn om store kvanta?? 0 Siter
laban Skrevet 16. oktober 2007 Skrevet 16. oktober 2007 Ja, det med størrelsen er jeg enig i, men jeg har sett mye "familiedeig" i små pakker, så det brukes vel (nå ihvertfall) først og fremst om "blandingsdeig med mer fett" enn om store kvanta?? Ja, det er derfor jeg reagerer på ordbruken. 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 16. oktober 2007 Skrevet 16. oktober 2007 Nei, men i den originale italienske salaten skal det være skinke. Dessverre. De er bare blitt så små at de er "nesten" usynlige 0 Siter
Lillemus Skrevet 16. oktober 2007 Skrevet 16. oktober 2007 Ja, ikke sant? Og hva med det at makrellboksen har et bilde av en makrell, mens leverposteiboksene har bilde av ..... *grøss*...... Og Snuppa som var så fornøyd her om dagen da hun skulle plukke ut to leverposteibokser og fant en med gutt og en med jente på... Uff da. Best jeg ikke sier noe. 0 Siter
Lillemus Skrevet 16. oktober 2007 Skrevet 16. oktober 2007 Babyer i babyolje. Hmm... Du sier noe der. Det er jo tross alt oliven i olivenolje og raps i rapsolje,,, 0 Siter
kaffepiken Skrevet 16. oktober 2007 Skrevet 16. oktober 2007 Skjønner ikke at dette er noe vanskelig å få til? Vi spiser forsåvidt svin, men svært sjelden. Kjøttretter kan dere lage av oksekjøtt, kjøttdeig eller karbonadedeig, eller kyllingkjøttdeig og kyllingfilet. Dere kan ha kalkun, sauekjøtt, and, rein, elg, struts. Du kan lage fiskeretter av alle slag, Hvis du får lyst til å lage lapskaus eller supper er det jo bare å lage dem som rene grønnsakretter uten å tilsette kjøtt. Pålegg: Oster av alle slag, prim, fiskepålegg som kaviar, fiskeposteier, egg, kalkunpålegg, okserull, lammerull, eller du kan gå på helsekosten og kjøpe bønnepostei, tartex-postei osv. 0 Siter
Sveiand Skrevet 4. august 2023 Skrevet 4. august 2023 Gjest På forhånd:Takk for hjelpen skrev (På 16.10.2007 den 7.53): Vi skal snart ha overnattingsgjester på ferie i to uker. De spiser ikke noe med svin. Jeg har virkelig problemer med å finne f.eks pålegg til brød som de kan ha. Er litt kjedelig med bare ost og syltetøy. Sjokoladepålegg er ikke aktuelt. Kan noen hjelpe meg med flere forslag? Gjerne noe kjøttmiddag også.Vil gjerne variere her også uten å ha kylling og fisk eller oksekjøtt hver dag. Jeg har samme problem! Det er ikke lett. Fårepølse "UTEN SVIN". Okserull Kalkun- og kyllingpølse. Egg og tomater, Agurk og tomater. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.