Gå til innhold

Vondt i armer og ben --> Blodårer? til Doktor


Gjest EL-EL

Anbefalte innlegg

Siden jeg var ei liten jente (er nå 28 år) kommer det smerter i ben (likebak kne og nedover) og armer. Det kommer spesielt når jeg har for lite søvn, eller når benet har ligget i vond stilling lenge. Men av og til kan smerter komme uten at jeg vet hvorfor.

Smerter er akkurat som stråler i blodårene. Får jeg vondt i armene, får jeg det som regel i ben også (eller motsatt). Det er alltid så vondt at jeg ikke får sove og bare vrir meg. Er det blodårene som er kanskje litt tette, eller hva er dette? Som sagt, så har jeg hatt det siden jeg var 6-7 år.

Jeg håper legen kan svare meg!

Jeg håper legen kan

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Paal Sand,lege.

Kjære vondt i armer og ben.

Det barn ofte plages med er"voksekramper".Dette er mest uttalt i leggene.Det kan da hjelpe med å massere leggene og la leggene ligge høyt.Slik du beskriver det høres det ut som om du først og fremst er plaget når du har ligget galt.Det som da skjer er at nervene kommer i klem og kan gi smerter og nummenhet dagen etter.Videre høres det ut som om du får krampe i armer og ben når du har fått for lite søvn.Også dette er et kjent fenomen.Det er svært lite sannsynlig at blodårene dine er for tette.Allikevel synes jeg at du skal bestille en time hos din faste lege for å utelukke sykdom i nerve el.åresystemet.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen Paal Sand,lege.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...