Gjest mij Skrevet 6. desember 2007 Del Skrevet 6. desember 2007 Å, jeg er så glad for at jeg ikke har innført pepperkakehus-tradisjon hjemme ;-) Har trøbbel nok med å få til alle andre ting man bør gjøre før jul Ja..? Det er jo hver sin smak på hva man prioriterer... :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
citoyen Skrevet 6. desember 2007 Del Skrevet 6. desember 2007 Spiser dere virkelig pepperkakehuset? Det hadde ikke jeg orket. Etter 3 uker er det passe mye støv på det vil jeg tro. urgh... Spisingen er jo hele poenget Og nei, det blir ikke særlig støvete. Pleier å spise det på nyttårsaften, så det står i ca 2 uker her. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cathlin Skrevet 6. desember 2007 Del Skrevet 6. desember 2007 Kan man ikke bruke noe med sirup i, mon tro. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 6. desember 2007 Del Skrevet 6. desember 2007 Jeg tror man må bruke sukker, men jeg har aldri forsøkt å montere pepperkakehus sjøl... Er det forresten lettere å pynte det FØR man monterer? Ja definitivt! Lettere for unger å pynte når det ligger flatt, er min erfaring. Jeg bare sender ungene bort når jeg skal lime sammen med glovarm sukkerblanding jeg, det er fort gjort å brenne seg. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 6. desember 2007 Del Skrevet 6. desember 2007 Spiser dere virkelig pepperkakehuset? Det hadde ikke jeg orket. Etter 3 uker er det passe mye støv på det vil jeg tro. urgh... Samme tenker jeg.. Har aldri laget pepperkakehus pga det. Nødt til å bli støv, bøss eller hår og dritt på det 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jølsen Skrevet 6. desember 2007 Del Skrevet 6. desember 2007 Du kan kjøpe pepperkakelim i endel bakerier. Baker Willy har det, Favorit også. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kalevala Skrevet 6. desember 2007 Del Skrevet 6. desember 2007 Spiser dere virkelig pepperkakehuset? Det hadde ikke jeg orket. Etter 3 uker er det passe mye støv på det vil jeg tro. urgh... Klart det skal spises! Det er et høydepunkt på nyttårsaften - da knuser vi huset og spiser til vi er kvalme alle mann :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tynne bomullshansker Skrevet 6. desember 2007 Del Skrevet 6. desember 2007 Bruk tynne bomullshansker når du limer sammen med sukker, da brenner du deg ikke. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 7. desember 2007 Del Skrevet 7. desember 2007 Jeg skriver det en gang til (siden det ikke ble kommentert): Bytt ut sukkeret med FRUKTOSE. Det gir like god effekt, men blir langt fra så varmt! Jeg har i alle fall god arfaring med det. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mij Skrevet 7. desember 2007 Del Skrevet 7. desember 2007 Jeg skriver det en gang til (siden det ikke ble kommentert): Bytt ut sukkeret med FRUKTOSE. Det gir like god effekt, men blir langt fra så varmt! Jeg har i alle fall god arfaring med det. Takk for tips! Får man det på apotek? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vinterstorm Skrevet 7. desember 2007 Del Skrevet 7. desember 2007 Jeg skriver det en gang til (siden det ikke ble kommentert): Bytt ut sukkeret med FRUKTOSE. Det gir like god effekt, men blir langt fra så varmt! Jeg har i alle fall god arfaring med det. Det kjøper man på dagligvareforretningen. Det står sammen med sukker og ting til kaker. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 7. desember 2007 Del Skrevet 7. desember 2007 Takk for tips! Får man det på apotek? Jeg ser Vinterstorm har svart, men jeg må kanskje moderere meg litt - for jeg føler for å skrive at det blir _varmt_ med fruktose også, selvsagt. Det må jo smeltes ... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mirami Skrevet 7. desember 2007 Del Skrevet 7. desember 2007 Jeg pleier ikke bruke sukker, men ganske stiv melis event blandet med en eggehvite. Det fungerer supert det, mye mer lettvindt enn med det sukkeret som alltid brant seg i panna, rant over alt og var farlig varmt! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.